in ,

Mázas pulykaszárny édesburgonyával

Mázas pulykaszárny
Mázas pulykaszárny (Fotó: Gallicoop Instagram)

Kívül ropogós, belül omlós mázas pulykaszárny édesburgonyával.

Szép hétvégét nektek! ☀️

Hozzávalók:
1 db pulykaszárny
1 db édesburgonya
1 db cukkini
1 db lila hagyma
1 dl szójaszósz

A mázhoz:
1 ek szezámolaj
2 centi gyömbér lereszelve
1 gerezd fokhagyma
1 ek fehérborecet
1 ek méz

A máz hozzávalóit összekeverjük, és a szárnyat bepácoljuk vele. Az édesburgonyát és a lilahagymát megpucoljuk, a cukkinit nem szükséges. Nagyobb darabokra vágjuk a zöldségeket, és egy sütőzacskóba tesszük. Meglocsoljuk szójaszósszal, és a zacskóba helyezzük a szárnyat is. Összekötjük a zacskó száját, és 170 fokos sütőben 1 óra alatt készre sütjük.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Fotó: Gallicoop Instagram)

Az Akusztik Rock Trió tagjai, Molnár János, Nánási Attila és Czibulya Zsuzsa

Instafutás három főszereplővel

Juhász Zoltán kapus ezzel a Superman-figurával alaposan megtévesztette Endrefalvit

Zivatar után viharos végű mérkőzés a vasutasok ellen