in ,

Az offenzív Nagyszénás átment a tartalékos Csabacsűdön

Takács Márk második, a Nagyszénás negyedik gólját lövi (Fotó: Babák Zoltán)

Vendégsikerrel zárult Csabacsűdön a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójából pótolt szerdai szomszédvári rangadó. A Nagyszénás offenzív játékának nem igazán tudott ellenállni a tartalékos hazai együttes.

Kezdettől támadólag lépett fel a vendégcsapat, zsinórban alakította ki a helyzeteit, melyekből az első félidőben kétszer is a betalált a házigazdák kapujába. A csabacsűdiek energiáját lekötötte a szervezett védekezés, kontrákra sem igazán futotta erejükből.
Látványos változás a második 45 perc során állt be a játékba, noha Vili Máté második sárga lapját követően hamar emberhátrányba kerültek a szénásiak. Így is irányították a játékot és újabb gólokat is szereztek, bebiztosítva sikerüket, mellyel visszavették a hatodik helyet a tabellán. A hazaiaknál további saját nevelésű fiatalok is szerephez jutottak, akik lelkes játékkal igyekeztek meghálálni edzőjük bizalmát.

Csabacsűdi GYLSE–Nagyszénás SE 0–4 (0–2)

Csabacsűd, 70 néző. Vezette: Telek András.

Csabacsűd: Petrovics – Sovány (Styecz), Viszkok D., Pecznik (Király), Rafaj R., Kiss G., Gyurik (Varga T.), Jelen (Urbancsok), Kasik, Gombár (Gerhát), Körösfalvi. Edző: Kondacs János.

Nagyszénás: Magony – Darida, Takács M. (Albert), Simon L., Vajgely, Juhász (Kókai Á.), Rafaj P., Vili, Mazán (Nagy Sz. D.), Kovács L. (Szilágyi), Libor (Libor). Edző: Tasi Róbert.

Gólszerző: Takács M. (28., 82.), Mazán (40.), Kovács L. (60.). Kiállítva: Vili (55.).

Jó: Kasik, Sovány, Gyurik, ill. Mazán, Kovács L., Rafaj, Takács M.

Kondacs János: – Sok mérkőzéssel a lábunkban a gyorsabb játékot játszó vendégcsapat megérdemelten győzött.

Tasi Róbert: – Köszönjük a Csabacsűdnek, hogy sportszerűen hozzájárulak a mérkőzés elhalasztásához. Örülök, hogy a szerda-szombat ritmus nehézsége nem látszódott a csapaton és lendületesen játszva tudtunk győzni.

Bakulya Mihály

Fotó: Babák Zoltán

Szelfiznek a stábtagok Szekér Gergő Hazatérsz című videóklipjének ősbemutatója után

Szarvason forgatták, Szarvason volt az ősbemutatója Szekér Gergő Hazatérsz című klipjének

Simonfi József és Groditzki Anna

Az országos Kosáry Domokos Történelemverseny döntőjében a Gyakorló