in ,

Szarvason forgatták, Szarvason volt az ősbemutatója Szekér Gergő Hazatérsz című klipjének

Szelfiznek a stábtagok Szekér Gergő Hazatérsz című videóklipjének ősbemutatója után (Fotó: Babák Zoltán)

Werkfilmmel tisztelegtek azok előtt, akik elvégezték azt a munkát, aminek eredményeképp létrejött Szekér Gergő videóklipje, aminek a sajtónyilvános bemutatója ma délután volt a Cervinus Teátrum színháztermében. Az olvasók bizonyára emlékeznek arra, hogy a DAL2021 válogatója során a Hazatérsz a közvetítés sorozatos technikai hibáktól kísérve a döntő előtt elvérzett.

“Nagyon fontos mérföldkő számunkra, a szarvasi színház számára, hogy nyitottunk az ország felé, és az ország is nyit felénk”, fogalmazott Varga Viktor, a Cervinus Teátrum főrendezője, a Hazatérsz című Szekér Gergő-dal egyik szövegírója, a klip egyik szereplője. “Ma már videóklipet is forgatnak itt, nemcsak a Szarvasi Vízi Színházra, nemcsak a szlovák színházra lehetünk büszkék, hanem arra, hogy a filmesek is idefelé kacsingatnak”, tette hozzá.

Csasztvan András, a Cervinus Teátrum igazgatója felidézte, hogy éveken keresztül Szarvas adott otthont annak az országos kisfilmfesztiválnak, aminek nem csak otthont, hanem témát is ők adtak. “Jó néhány évvel ezelőtt polgármester úr felismerte azt, hogy a rövidfilmeknek van jelentősége és jövője, hiszen a mai rohanó világunkban ki az, aki megnéz egy másfél órás filmet, de még turisztikai reklámfilmből sem néz meg tízpercest. Ez a másfél, két-, háromperces kategória az, ami egy-egy térségre felhívhatja a figyelmet”, állapította meg Csasztvan András.

Varga Viktor arról tájékoztatta, hogy több mint 150 ezer interakció volt a klip hivatalos oldalán. “Ez mind a mi városunkat fogja reklámozni, ennek a városnak a természeti környezetét, azt a vonzerőt, amiben mi, szarvasiak, jól érezzük magunkat”, mondta a Cervinus Teátrum igazgatója.

A klip szereplői: Szekér Gergő, Szemán Béla, Laurinyecz Szilveszter, Varga Viktor, valamint Kozel Dániel, Kaluczky Zsombor, Farkas Norbert és Valach Vendel. Zenéjét Szekér Gergő szerezte, dalszövegét Szekér Gergő és Varga Viktor írta. Rendezte Kiss Péter Balázs.

A klip ma 18 órától itt tekinthető meg:

Kiri Máté küzdelme Seres Dániellel a labdáért

A menetelő Szeghalom ellen megszakadt kiváló sorozatunk

Takács Márk második, a Nagyszénás negyedik gólját lövi

Az offenzív Nagyszénás átment a tartalékos Csabacsűdön