Virág Imre és Kánó Bence
Virág Imre és Kánó Bence (fotó: Kepenyes Balázs)
in ,

Nem tudott győzelemmel zárni a Hunyadi

Három vendégsiker és két hazai született a megye II/A osztályú labdarúgó-bajnokság szombati 15. fordulójában.

Az idényt elsőként záró szentandrásiak (az utolsó játéknapon szabadnaposak lesznek) az utóbbi hetek jó szereplésén felbuzdulva, szerették volna győzelemmel zárni az évet, de egy hibájukat már a mérkőzés elején gólra váltották a látogatók. A folytatásban hiába támadott többet a helyi alakulat, a legnagyobb lehetőségeiből sem tudott kapuba találni. Csak a második félidőben sikerült „megtörnie a jeget”, az egyenlítő találatot követően azonban a vendégek újítani tudtak, és ismét vezetést szereztek, amire már nem érkezett válasz.

Békésszentandrási HMSE–Mezőberényi LE 1–2 (0–1)

Békésszentandrás, 50 néző. Vezette: Tóth Imre.
Békésszentandrás: Wéber (Buzás) – Olasz István, Yetik, Tari (Boér), Lós, Olasz Imre, Szűcs (Balázs), Kovács N., Virág, Tasi K. (Szabó M., 75.), Balogh M. (Szabó F.). Játékos-edző: Boér Zsolt.
Mezőberény: Vas – Fazekas, Bereczki (Buczkó B.), Tóth J., Szalkai, Durkó (Adamik), Kajlik (Jakusovszki), Burai Zs. (Benyovszki J.), Kéki, Stibán (Olej T.), Kanó. Edző: Benyovszki Róbert.

Gólszerző: Szabó F. (60.), ill. Bereczki (16.), Kajlik (75.).

Jó: Wéber, Tasi, Yetik, ill. Szalkai, Kajlik, Kéki, Rau.

Boér Zsolt: – Sajnos nem sikerült szépre a szezonzáró, de összességében ahonnan elindultunk, sokat fejlődött a csapat. Az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset, de az utóbbi hetekhez képest tompábbak voltunk, így még a pontszerzés is elmaradt.

Benyovszki Róbert: – Úgy vártuk a győzelmet, mint gyerekek a vakációt. A meccs tanulsága, hogy a négy-négy-kettő nem nekünk való.

Fotó: Kepenyes Balázs

Kozák Danuta és Bodonyi Dóra a poznani Eb döntőjében

Bodonyi Dóra Kozák Danutával Eb-aranyat nyert

Az aranyérmes női négyes Bodonyi Dórával

Bodonyi Dóra három arannyal az Eb legeredményesebb magyar versenyzője