in ,

Mindannyian dobogóra állhattak

Mindannyian dobogóra állhattak
Mindannyian dobogóra állhattak

Kiskunfélegyházán mérettették meg magukat birkózóink az Id. Besze László nemzetközi versenyen szombaton, amire több mint 300 résztvevő nevezett.

A fiatalok igyekeztek tudásuk legjavát kihozni, melynek eredményeként mindannyian dobogón állhattak. Sajnos a ballagások miatt kisebb csapattal indultunk a versenyre, mint azt terveztük, de így is egy sikeres napnak könyvelhetjük el a szombati napot.

Gyermek II. korosztályban indult legkisebb versenyzőnk, Darvas Krisztián, aki három mérkőzésből hármat megnyerve aranyéremmel – és sok hasznos tapasztalattal – lett gazdagabb. A kezdeti ijedségen túllendülve magabiztosan nyerte mérkőzéseit.

Szpisjak Bence nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban. A sok edzés és a kitartó munka három nyertes mérkőzés után aranyérmet hozott neki is.

Bogyó Benedek a szentesi klub birkózója végig nagyon szépen helyt állt, és csak a döntőben szenvedett vereséget, így büszkén állhatott a dobogó második fokára. Beni már lassan egy éve a szarvasi fiúkkal edz a jövő megmérettetéseire.

Tóth Kevin és Belincsák Henrik bronzéremmel tért haza. Kevin az elődöntőben szenvedett vereséget a későbbi győztestől, majd a bronzmérkőzését magabiztos birkózással megnyerte.
Henrik végig követte edzője utasításait, szépen birkózott és – 2-2 nyertes és vesztes mérkőzés után – állhatott fel a dobogóra.

Gyerekek, nagyon büszkék vagyunk rátok, csak így tovább!

Sükösd Attila edző

Darálthúsos pite

Kánikulában is megéri: a darálthúsos pite finom vacsora lehet

Verseny után a Chovánban

Motivációvesztést fordították lelkesedéssé a Chován tanárai