in ,

Egy grúz fiút fogott ki Hajduch Nándor a birkózó Eb-n

Hajduch Nándor

A bulgáriai Szamokovban ezen a héten rendezték a kadet korosztályú birkózók Európa-bajnokságát, melyen 30 nemzet 172 versenyzője volt érdekelt. A második versenynapon lépett szőnyegre a magyar válogatott egyke megyei tagja, Hajduch Nándor, a szereplését azonban nem kísérte szerencse.

A Szarvasi Birkózó Egyesület ifjú tehetsége a 71 kg-os súlycsoport nyolcaddöntőjében egy grúz fiút fogott ki, arra felé pedig rendkívül erős legények teremnek. Girgi Natobidze is közéjük tartozik, hiszen már az első menetben véget vetett a küzdelemnek. A grúz rivális leviteleivel és pörgetéseivel szemben nem volt ellenszere a magyar fiúnak, így gyorsan összejött a technikai tusos különbség.

– Nándortól már a sorsoláskor elpártolt a szerencse, hiszen az ágán a legyőzője mellett azeri és orosz rivális is akadt, ennek ismeretében nem volt esélye kiemelkedő eredményre. A teljesítményén meglátszott a járvány okozta hosszú versenyszünet, nem azt mutatta, amit válójában tud. Ebben nyilván közrejátszott, hogy ilyen szintű nemzetközi megmérettetésen nincs kellő gyakorlata, de a tüzet is hiányoltam a birkózásából – fogalmazott nevelőedzője, Sükösd Attila.

Eredmény. 71 kg: Giorgi Natobidze (grúz)–Hajduch Nándor 11-1

A kupagyőztes Szarvasi FC 1905

A Szarvasi FC 1905 a Békés Megyei Kupa győztese

A Karinthy Színház Maga lesz a férjem című vígjátéka a Szarvasi Vízi Színház 11. évadjában

A hazugságból néha szerelem lesz