in ,

Pulykamell bazsalikompesztóval, pirított fenyőmaggal, kevert salátával

Pulykamell bazsalikompesztóval, pirított fenyőmaggal, kevert salátával
Pulykamell bazsalikompesztóval, pirított fenyőmaggal, kevert salátával (Fotó: Gallicoop.hu)

A pulykamell bazsalikompesztóval, pirított fenyőmaggal, kevert salátával hozzávalói 4 főre:

4 szelet pulykamell

Bors
Olívaolaj
A pesztóhoz:
2 marék friss bazsalikom
1 kis marék fenyőmag
1,5 dl olívaolaj

Bors

Köretnek:
Salátamix
Koktélparadicsom
1 kis marék fenyőmag
Olívaolaj
balzsamecet

A húst befűszerezzük, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. A pesztóhoz a hozzávalókat késes aprítóban összemixeljük. A húst a pesztóval meglocsolva, a salátával együtt tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Forrás: Gallicoop.hu)

Számos újdonsült fehérövessel erősödött a Szarvasi Harcművész és Küzdősport Egyesület

45 szarvasi karatés vizsgázott sikerrel

Kriska Norbert (Nagyrét Farm) fejesét hárítja Keller Zsolt (Korona)

Állták a sarat a farmerek az éllovas Korona ellen