in ,

Okány meglepte a Szarvasi FC-t

Kasik Viktort is meglepte az okányi alakulat gólereje
Kasik Viktort is meglepte az okányi alakulat gólereje (Fotó: Kovács Bence)

Öt fordulóval a vége előtt megszerezte a bajnoki címet a Körösladány MSK megye I. osztályú labdarúgócsapata, ezzel pedig a lehetőségét is megteremtette annak, hogy egy év után visszatérhessen a honi harmadosztályba.

A felsőházi rájátszás ötödik körének szombati meglepetését az Okány szolgáltatta, amely valósággal kiütötte a Szarvast. Mivel Szénáson a Gyula szerezte meg a három pontot, most a fürdővárosi alakulat lépett fel a dobogó második fokára.

Okány KSK–Szarvasi FC 5–1 (2–0)

Okány, 200 néző. Vezette: Nagy Zoltán.

Okány: Patka – Szabó R., Mező, Bogár (Baksai), Bondár (Komlósi), Boros, Kopács (Szarka), Vincze D., Tokaji (Kincses), Szalazsán (Komódi), Tövisháti. Edző: Szabó László.

Szarvas: Kasik – Bány, Zima, Polonszki, Czvalinga (Magyar), Pilán (Lénárt), Deli (Truczka), Kiri M. (Zahorán), Juhász, Simon R., Styecz. Edző: Somogyi János.

Gólszerző: Bondár (28.), Tokaji (42., 61., 90.), Kopács (54.), ill. Bány (83.).

A hazaiak kezdettől nagyon fegyelmezett és koncentrált játékkal rukkoltak ki az esélyesebb vendégek ellen. A szarvasiak támadtak többet, de az Okány kontratámadásai ezúttal nagyon jól sültek el. Előbb Bondár Attila talált egy ilyen akció végén a látogatók kapujába, majd a félidő előtt Tokaji növelte kétgólosra a hazai előnyt. A második játékrészben még intenzívebben támadott a vendégcsapat, ami által egyre többször nyílt ki hátul, ezt pedig remekül használták ki a sárrétiek, így Kopács és Tokaji újabb góljaival már négyre nőtt az előnyük, amit csak Bány szépségdíjas szabadrúgás gólja kozmetikázott. A lefújás előtt Tokaji tette fel az i-re a pontot, amivel mesterhármast ért el. Összességében ezen a napon reális eredmény született a látottak alapján. (V. R.)

Molnár Sándor rendőr alezredes, kapitányságvezető mutatta be Békésszentandrás közbiztonsági helyzetét a képviselőknek

Az elmúlt 17 év harmadik legjobb közbiztonsági eredményét teljesítette a település

„Szarvas 300” – helytörténeti verseny gyerekeknek