Két bronzzal tért haza Bessenyei Domos élete első kontinensviadaláról
Két bronzzal tért haza Bessenyei Domos élete első kontinensviadaláról
in ,

Két bronzzal tért haza élete első kontinensviadaláról Bessenyei Domos

Horvátországban, Porec városában rendezték meg az ITF Taekwon-do Európa bajnokságot, amin 28 nemzet 1044 nevezéssel képviseltette magát. A magyar csapat 13 éremmel zárt, ezzel az országok között a 8. legjobb helyet szerezte meg. 3 arany, 4 ezüst és 6 bronzéremmel álltak a dobogón, de ezeken felül is rendkívül szép eredményeket értek el mind egyéni, mind csapat szinten.

Bessenyei Domos első külföldi versenyén egyéni küzdelemben az első ellenfele a világ- és Európa-bajnok szlovén versenyző volt, aki több tiszta találattal most legyőzte a Szarvasi Taekwon-do Klub harcosát. A bajnok a többi mérkőzésen se talált legyőzőre, igy ismételten ő diadalmaskodott a kontinensviadalon.

A szarvasi klub versenyzőjének a csapatversenyek következtek, ahol a társaival igazán kitettek magukért. A sok-sok készülés, gyakorlás, edzés meghozta az eredményét, hiszen erő és speciáltechnikai törésben egyaránt bronzérmet szereztek.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Versenyfelkészítők: Tóth István 4.dan, Détár Előd 1.dan, Bessenyei Ferenc 1.dan, erőnléti edző: Rácz Norbert.

A következő rangos esemény, a Nemzetek Kupája május 21-én Hatvanban kerül megrendezésre, ahol Tóth István tanítványai is megmérettetik magukat.

Tumultus a gyomaendrődi kapu előtt

Nagy küzdelem ellenére Gyomaendrődre került mindhárom pont

Az Akácember stábja

Szarvas 300: Az Akácember próbái megkezdődtek