Menu
in ,

Két bronzzal tért haza élete első kontinensviadaláról Bessenyei Domos

Két bronzzal tért haza Bessenyei Domos élete első kontinensviadaláról

Két bronzzal tért haza Bessenyei Domos élete első kontinensviadaláról

Horvátországban, Porec városában rendezték meg az ITF Taekwon-do Európa bajnokságot, amin 28 nemzet 1044 nevezéssel képviseltette magát. A magyar csapat 13 éremmel zárt, ezzel az országok között a 8. legjobb helyet szerezte meg. 3 arany, 4 ezüst és 6 bronzéremmel álltak a dobogón, de ezeken felül is rendkívül szép eredményeket értek el mind egyéni, mind csapat szinten.

Bessenyei Domos első külföldi versenyén egyéni küzdelemben az első ellenfele a világ- és Európa-bajnok szlovén versenyző volt, aki több tiszta találattal most legyőzte a Szarvasi Taekwon-do Klub harcosát. A bajnok a többi mérkőzésen se talált legyőzőre, igy ismételten ő diadalmaskodott a kontinensviadalon.

A szarvasi klub versenyzőjének a csapatversenyek következtek, ahol a társaival igazán kitettek magukért. A sok-sok készülés, gyakorlás, edzés meghozta az eredményét, hiszen erő és speciáltechnikai törésben egyaránt bronzérmet szereztek.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Versenyfelkészítők: Tóth István 4.dan, Détár Előd 1.dan, Bessenyei Ferenc 1.dan, erőnléti edző: Rácz Norbert.

A következő rangos esemény, a Nemzetek Kupája május 21-én Hatvanban kerül megrendezésre, ahol Tóth István tanítványai is megmérettetik magukat.

Exit mobile version