in ,

Gól nélküli döntetlen született Szarvason

Barna Viktor (piros / Szarvasi FC 1905) megnehezítette a határozottan játszó végegyházi hátvédek dolgát (Fotó: Babák Zoltán)

Nem született gól Szarvason, a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulója szombati rangadóján. A Szarvasi FC 1905 gól nélküli döntetlenre végeztek a hozzájuk hasonlóan két győzelemmel kezdő Végegyháza ellen.

Mindkét csapat a védekezésre helyezte a hangsúlyt, amit remekül meg is oldott a 90 perc során. A labda a találkozó jelentős részében a pálya középső harmadában pattogott, annak birtoklása egyensúlyban volt a felek között. Helyzetekig csak ritkán jutottak el a támadók, akkor sem tudtak túljárni a kapusok eszén, így végül mindkét fél elégedett lehetett a pontosztozkodással.

A másik újonc, a Bodzás is közel járt a bravúrhoz Orosházán, de végül a házigazdák felülkerekedtek. Gyomaendrődön is szoros meccset láthattak a nézők, bár sokáig erre nem utalt jel. Gyulán és Szeghalmon viszont nagy különbség mutatkozott a felek között, a Sárréten a hazaiak voltak a szenvedőalanyok.

Szarvasi FC–Végegyházi SE 0–0

Szarvas, 250 néző. Vezette: Hajdú Dávid.

Szarvas: Somogyi P. – Zima (Czvalinga), Furár (Kerekes), Magyar (Polonszki), Bány, Pilán R. (Simon R.), Barna (Styecz B.), Deli, Kiri M., Zahorán, Pilán M. Edző: Somogyi János.

Végegyháza: Nagy B. – Répási, Dócza, Dajcs, Rajsli (Lugasi M.), Zsuzsa (Pohl), Mátó, Katona (Lugasi J.), Bagyinszki (Bojtos), Tanner, Bozsó (Balogh M.). Edző: Balázs József.

(L. J.)

Békésszentandrási Tessedik Sámuel Vadásztársaság Magyar Falu Program támogatásával beszerzett új Toyota Hilux típusú terepjárója

Lezárult a szentandrási vadásztársaság projektje

Juhász Zoltán kapusnak nem sok dolga volt

1–1-re ki lehetett volna hozni