in ,

Sadie és Laci akusztikus koncertjének ötlete egy kőbányai buszon született

Garai László és Sadie Mulholland a Zenélünk november végi előadásán
Garai László és Sadie Mulholland a Zenélünk november végi előadásán (Fotó: Babák Zoltán)

Garai László és Sadie Mulholland osztálytársak az MZTSZ Kőbányai Zenei Stúdióban. Suliból hazafelé egy beszélgetésük során került szóba, hogy a szarvasi lány kicsit ötlettelen, milyen zenei műsort állítson össze következő klubkoncertjére. Laci felajánlotta segítségét, amin Sadie örömmel kapott.

Ennek, a fentebb említett párbeszédnek, illetve az azt követő gyakorlásoknak lett a terméke a Zenélünk sorozat november végi koncerteseménye.

Laci “A Dal 2022” sorozatban akkori zenekarával bejutott az első élő műsorba. Sadie ezt mondta róla bemutatójában: “Ilyen zseniális gitárossal még sohasem dolgoztam, két számot fél órával e fellépés előtt dobtunk össze”.

A playlistet egy időutazás köré építették fel. A 80-as évektől napjainkig tartó tripre Bene King Stand by me című számával hangoltak. Következett Stevie Wonder Superstition, majd a Boney M. Sunny című száma, hogy a kicsit mintha Eric Clapton-osra hangszerelt Bill Withers Just the Two of Us dalán, illetve még vagy húsz tételen át eljussanak a Sadie februári főtárgyi vizsgadaláig, Miley Cyrus Nothing Breaks Like a Heart-jáig.

Ezzel az előadással egy éves lett a Cervinus Teátrum Zenélünk klubkoncert sorozata, aminek utolsó előadása szombaton 19 órától lesz.

Akkor Tatár Bianka és Gulyás Levente ül a közönség elé a Cervinus Teátrum kamaratermében.

812 millió Szarvasnak fogorvosi rendelőre és a bástya tetőfedésére, valamint páholyok kialakítására

Dankó Béla országgyűlési képviselő és Molnár József polgármester is segített a szén kiszállításában

Házhoz szállították a szenet Csabacsűdön