in ,

A szépítésig jutott a Hunyadi

Tasi Kristófnak egy távoli lövésből sikerült szépítenie Nagyszénás ellen
Tasi Kristófnak egy távoli lövésből sikerült szépítenie Nagyszénás ellen (Fotó: Babák Zoltán)

A Hunyadi alakította ki az első helyzetet a Nagyszénás SE ellen a Békés Megyei Kupa 3. fordulójában vívott mérkőzésen.

A vendégek hamar rendezték soraikat, és a játék súlypontját a hazaiak térfelére helyezték, és négygólos vezetésre tettek szert az első félidő végére. Ezzel gyakorlatilag el is döntötték a továbbjutás sorsát.

Az öltözőben valószínűleg rendet tehetett a fejekben a két játékos-edző, mert a második játékrészben kiegyenlítettebb játék folyt. Az 52. percben Tasi Kristóf távoli lövésével szépített a Hunyadi, majd a mérkőzés végéhez közeledve még kettőt lőtt a Nagyszénás.

A hazai alakulat élén a télen edzőváltás történt. Keresztes István távozott, helyét Lós István vette át, akinek segédedzőként Virág Imre segíti munkáját.

Visszatért a Hunyadihoz Szabó Feri, és örömmel láttuk, hogy visszavonult a visszavonultságtól Bakró Géza is.

Az edzéslátogatottság megfelelőnek volt mondható. Az edzőmérkőzések hiánya miatt a felkészülés nem sikerült a legjobban, mondta Virág Imre a mérkőzést követően a téli alapozásról. Az erőnléttel nem is volt probléma a mérkőzésen, viszont a sok felesleges szövegelésből vissza kell venni, akkor talán több figyelem jutna a játékra, és “ha ezen tudunk javítani, akkor a jövőben szép eredményeket is el tudunk érni”, fogalmazott a játékos-edző.

“A mérkőzést egyébként jól kezdtük, voltak kimaradt lehetőségeink, ezzel szemben 2-3 elkerülhető gólt kaptunk, ami megpecsételte a mérkőzés kimenetelét. Még az elején volt egy pirosat érő megmozdulás, gólhelyzetben utolsó emberként felrúgták játékosunkat, amit sajnos a bíró nem úgy látott. Az egyetlen gólunkat szerző Tasi Kristóf egy távoli lövéssel vette be a nagyszénási kaput.

Békésszentandrási HMSE–Nagyszénás SE 1–6 (0–4)

Békésszentandrás, 80 néző. Vezette: Fekete Zoltán.

Békésszentandrás: Buzás – Filyó, Szabó F., Szín, Bakró (Yetik), Olasz István, Virág (Balázs), Tasi K., Sztricskó (Romhányi), Balogh M., Lós. Játékos-edző: Lós István.

Nagyszénás: Lévai – Szlovák (Godár), Lugasi (Kókai G.), Takács, Mátó, Libor, Kukovecz, Péter (Simon L.), Kókai Á., Nagy Sz. D. (Varga Zs.), Márk. Edző: Juhász Norbert.

Gólszerző: Tasi K. (52.), ill. Takács (10., 76.), Szlovák (17.), Kókai Á. (24., 44.), Simon L. (77.). Kiállítva: Szabó F. (76.).

Styecz Dani éppen csak lemaradt erről a labdáról

Kis szerencsével nagy meglepetés születhetett volna Csabacsűdön

Czutor Zoltán volt Bődi Eti beszélgetőpartnere a szombat esti Íróklubban

Czutor Zoltán volt az Íróklub szombat esti vendége