in ,

Számolni kell U12 jégkorongozóinkkal: 24 mérkőzéséből 18-at nyertek

A Szarvasi Jégkorong SE U12-es csapata 2023. március 5-i szezonzáró fordulón
A Szarvasi Jégkorong SE U12-es csapata 2023. március 5-i szezonzáró fordulón

A Szarvasi Jégkorong SE U12-es korosztálya hazai jégen játszotta a 2022-2023-as bajnoki szezon utolsó mérkőzéseit vasárnap.

Ezen a hétvégén sorrendben a kecskeméti KESI Sólymok, a hódmezővásárhelyi Pörgős Pengék és a Gödöllői Muskétások csapataival mérkőzött meg együttesünk.

Betegségek miatt csak a minimális létszámmal tudtuk felvenni a küzdelmet ezen a napon, így nem a legerősebb összeállításunkat láthatták a szurkolóink.

Az első mérkőzést a KESI Sólymok ellen játszottuk, akikről tudtuk, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapata. Az első félidőben fegyelmezett játékkal sikerült megnehezíteni a játékukat, minimális előnnyel fordultunk. A második játékrészben egy fegyelmezetlenség és egy enyhe sérülés miatti átszervezés megzavarta a csapatot, így csúfos vereséggel kezdtük a tornát.

Második meccsünk a hódmezővásárhelyiek ellen már jobban sikerült. Végig mi vezettünk, de ellenfelünk mindig ki tudott egyenlíteni, szerencsére a végén nem volt már erre idejük és egy góllal nyertünk.

Utoljára a Gödöllői Muskétásokkal játszottunk, ahol a kevés sorunk miatt már mindenki nagyon fáradt volt, de összeszorított fogakkal, szurkolóink biztatása mellett, sikerült dominálnunk a mérkőzésen. Az ellenfélnél egy rendkívül jó napot kifogó kapus tudta megakadályozni a nagyobb arányú győzelmünket.

A 2022-23-as U12 3×3 bajnokság 24 mérkőzéséből 18-at sikerült megnyernünk, így bizonyítottuk, hogy csapatunkkal mindenkinek számolnia kell.

Köszönjük a szülőknek és a szurkolóknak a sok segítséget és támogatást.

Eredmények:
Szarvasi Jégkorong SE – KESI Sólymok 0:9
Szarvasi Jégkorong SE – Pörgős Pengék 4:3
Szarvasi Jégkorong SE – Gödöllői Muskétások 4:2

Kohut Pál edző

Száraz Irén a Pulton innen és túl című könyvének bemutatóján a Tessedik Sámuel Múzeumban 2023. február 24-én

Egy élet, egy szakma, egy könyv

Ruzsinszki Balázs és Sindel Márk a Tatami Kupán

Karatézik a család: Testvére segítette Ruzsinszki Balázst a dobogóra