in ,

Kemény mérkőzésen vágott vissza Szeghalom

A Szarvasi NKK a 22. percben elveszítette védelme oszlopát, Hajdu Andreát, aki addigra a harmadik kétpercesét gyűjtötte be (Fotó: Babák Zoltán)

Jól felkészített két csapat vetette magát a küzdelembe szombaton az NB II Női Dél-keleti csoport 16. fordulójában, amikor a Szarvasi NKK a Szeghalmi NKC-t fogadta.

Az utóbbi hetekben jól szereplő sárrétiek az őszi vereség visszavágásának reményében léptek pályára. Hazai gólokkal indult a találkozó 3-0 után a vendégek is gól szereztek. Ezt követően felváltva estek a gólok, rendre két-három gólos szarvasi vezetéssel. A 19. percben Tóth Janka egy jól irányzott ütéssel “lecsapta” Szöllősit, a PIROS lap elmaradt. Megúszta kétperces kiállítással. A felborzolt kedélyeknek Száva edző és Hajdu 2-2 perce bánta. Némi zavar a játékvezetőknél és sorba jöttek az időleges kiállítások. A szünetre maradt a vendéglátók két gólos vezetése.

Fordulás után is rendre a szarvasiak vezettek egészen a 46. percig. A vendégek egyenlítettek, és a vezetést is átvették 21-22-re. A vesztésre álló szarvasiak a mérkőzés hátralévő időben futottak az eredmény után. Míg a szeghalmiak Petri vezérletével a mérkőzés végéig megtartották előnyüket.

Helyenként kemény mérkőzésen sikerült a vendégek visszavágása.

Szarvasi NKK-Szeghalmi NKC 29-31 (14-12)

NB II-es bajnoki kézilabda mérkőzés. Szarvas, 120 néző. Vezette: Bugyi Tamás Károly, Nász Péter.

Szarvas: Nagy B.- KOVÁCS 5/1,Milyó, SZÖLLŐSI 9/7, Hajdu 2, Balogh 4 BUZÁSI 5. Csere: Skorka /kapus/, Fodor,Nagy E, 3, Papp,Száva,Tasgyik 1, Trnyik, Závoda. Edző: Száva Flórián.

Szeghalom:Csizmadia-Kovács,Kiss 2, KÖRTVÉLYESI 5, Tóth 2, PETRI 10/2, HEGEDŰS 10/1. Csere: Triffa (kapus), Pincés, Molnár, Szijjártó 2, Macsári Ambrus, Hajzer. Edző: Zsadányi Sándor.

Kiállítások 14 perc, 1 kizárás ill.20 perc, 1 kizárás. Hétméteresek: 10/8 ill. 3/3.

Száva Flórián: Döntetlen “szagú” mérkőzésen, kritikán aluli játékvezetés.

Ifjúsági mérkőzésen Szarvas-Bácsbokod 31-23

Április 1-én 18 órakor Szarvasi NKK-Békéscsabai ENK U22 mérkőzés kerül megrendezésre.

nym.

Fotó: Babák Zoltán

Nyílt nap a Szlovák iskolában

Bány Bence és Furár Róbert, illetve Takács János (kékben)

Negyedszer is győzni tudott a Szarvasi FC 1905