in

Reális döntetlen Elek ellen Szentandráson

Bozsó a 16. percben szépített.
Bozsó a 16. percben szépített (Fotó: Kepenyes Balázs)

A Békés megyei II. “A” csoportjának 20. fordulójában a Békésszentandrási Hunyadi az Eleki USE-t fogadta.

Jól kezdett az Elek, negyedórányi játék után kétgólos előnyre tett szert, igaz a szépítés is nyomban érkezett a hazai részről. A folytatásban a vendégek voltak veszélyesebbek, mégis a szentandrásiak egyenlítettek a félidő hajrájában büntetőből, erre viszont a határvárosiaknak volt válaszuk a szünet előtt. A második félidő elején Grósz kapta meg a második sárga lapját, az emberelőnyt kihasználva pedig szinte egykapuzott a Hunyadi. Sikerült másodszor is egálra hoznia a mérkőzést, azt követően viszont mindkét fél őszinte játékba kezdett a három pont megszerzéséért. A lehetőségek mindkét oldalon kimaradtak, így az eredmény reális.

Békésszentandrási HMSE–Elek USE 3–3 (2–3)

Békésszentandrás, 100 néző. Vezette: László István Sándor.

Békésszentandrás: Buzás – Bozsó, Olasz István, Filyó, Tasi K. (Yetik), Bakró, Sztricskó, Balogh M. (Kozák), Lós (Romhányi), Szabó F., Szécsi. Játékos-edző: Lós István.

Elek: Tar – Jánki (Bíró), Kajári (Simonka), Grósz, Sipos, Oszlács, Kasznár, Rostás, Dehelán, Puporka, Nagy Á. Edző: Turcsek Zoltán.

Gólszerző: Bozsó (16.), Tasi K. (40. – 11-esből), Szécsi (58.), ill. Oszlács (3.), Puporka (15.), Kasznár (45.), Kiállítva: Grósz (55.).

H. P.

Fotó: Kepenyes Balázs

A Fudan látványterve by Midjourney AI (Prompt: University campus on 43 hectars for 10000 students. The campus area is square. On one side is a road, the opposite side is a 50 meters wide river. The buildings are built in modern Chinese style. Bird's view.)

Eldőlt: Álomból valóság, Szarvason épül meg a Fudan Egyetem

Egységben az erő! – A Benka diákjai ismét remekeltek a megyei sakk Diákolimpián, csapatverseny kategóriában