in ,

Ismét magyar bajnoki döntőben játszottak a szarvasi jégkorongosok

A fotó a KESI Sólymok-Csabai Farkasok mérkőzésen készült.
A fotó a KESI Sólymok-Csabai Farkasok mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

Az Óbudai Jégpályán rendezték meg a 3×3-as jégkorong utánpótlás bajnokságok döntőit, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságot márciusban.

Az U16-os korosztályban a Csabai Farkasokkal közösen indított csapatunknak sikerült bejutnia a bajnoki négyes döntőbe, ahol a szarvasiakat Bánfi Péter (kapus), Budai Luca, Cziglédszky Barnabás, Csengődi Péter Keve, Petrovics Soma képviselte.

Szarvasi játékosok a Csabai Farkasok csapatában.
Szarvasi játékosok a Csabai Farkasok csapatában (Fotó: Babák Zoltán)

Az elődöntőt a későbbi győztes KESI Sólymok csapatával játszottuk, ahol magas színvonalú játékot látott a teltházas csarnok. Hiába volt majdnem kétszer annyi lövésünk, nem tudtunk a kecskeméti kapus eszén túljárni, így a végig vezető rutinos ellenfelünk nem engedte ki a győzelmet a kezéből. Sajnos nem sikerült a döntőbe jutni.

KESI Sólymok-Csabai Farkasok 7:3 (3:2, 1:0, 3:1)

A harmadik helyért a Veszprémi Jéglovagok csapatával küzdöttünk meg. Ezen a mérkőzésen nem bírtuk hozni a megszokott játékunkat, a nagy akarat miatt az első két harmadban görcsösen játszott a csapat, ennek következtében kétgólos hátrányba kerültünk. A harmadik játékrészben minden mindegy alapon sikerült kiegyenlíteni, de sajnos nyerni nem, jöhettek a büntetők. Az idegek harcát a veszprémiek bírták jobban és a második párban szerzett góljukkal eldöntötték a bronzérem sorsát.

Veszprémi Jéglovagok-Csabai Farkasok 6:5 (2:1, 2:1, 1:3) büntetőkkel

Gratulálok játékosainknak, hogy ismét sikerült bejutni a magyar bajnoki döntőbe, ehhez 21 mérkőzést nyertek meg és csak három vereséget szenvedtek el.

Az Egyetemista Bajnokságban is szerepelt egy szarvasi játékos, Gruner Benedek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 2 csapatában.

Itt 12 egyetemi csapat indult; a színvonal rendkívül magas volt a rengeteg OB1 és OB2-es játékosnak köszönhetően. Beniéknek nem sikerült bejutniuk a négyes döntőbe, de emelt fővel zárták a napot az erős mezőnyben.

További sok sikert kívánunk a tanulmányaihoz és a jégkoronghoz!

Kohut Pál edző

Sportszerűen, de keményen figyeltek Majoros Flórára a korábbi csapattársak.

Két jó lendülettel nyertek a lányok itthon

Húsvéti játszóházban ápolták az ünnepkör hagyományait