in ,

Két jó lendülettel nyertek a lányok itthon

Sportszerűen, de keményen figyeltek Majoros Flórára a korábbi csapattársak.
Sportszerűen, de keményen figyeltek Majoros Flórára a korábbi csapattársak (Fotó: Babák Zoltán)

Az elmúlt hétvégén a Szarvasi NKK a Békéscsabai ENKSE U19-es csapatát fogadta. Korábbi csapattársaival szemben Majoros Flóra ezen a mérkőzésen a vendégek csapatát erősítette.

A békéscsabaiak kezdeti lendülete a 10. percben megtört, így a szarvasiak a félidő közepéig 4–4-ről háromgólos előnyre tettek szert. A folytatásban is mindkét oldalon voltak jobb periódusok. A vendégek a 22. percben 8–7-re zárkóztak fel, de innen villámgyorsan 11–7-re változott az eredmény. A félidő vége is a házigazdák számára alakult jobban, Hajdu Andrea eredményességével már 15–9-re is vezettek, kettővel azonban közelebb kerültek szünetig a lilák. A második félidő elején nehezen mozdult az eredmény a pontatlanságoknak köszönhetően. A szarvasiak kaptak lábra előbb, 6 gólra növelték előnyüket (40. p.: 19–13), amin érdemben már egyik csapat sem tudott változtatni a meccs végéig.

Szarvasi NKK–Békéscsabai ENKSE U19 31–25 (15–11)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Gyimesi Metta, Kékesi Krisztina.

Szarvas: Nagy B. 2 – Kovács B. 1 (1), MILYÓ 5, SZÖLLŐSI 8 (5), HAJDU 7, Balogh V. 2, Buzási 3. Csere: Skorka (kapus), Nagy E. 1, Száva, Tasgyik, Trnyik, Fodor, Závoda 2. Edző: Száva Flórián.

Békéscsaba U19: PETROVSZKI – PÉTERVÁRI 3, MAJOROS 5, CSÁNYI 1 (1), Balog K., Sándor 1, Károlyi 4. Csere: Tóth R. (kapus), Fazekas, Boruzs 1, Kovács K. 2, Téglás 2 (1), Gajdács 1, Krajcsó, Kiss F. 2, Weigert 3. Edző: Fábián Csaba.

Kiállítások: 14, ill. 18 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 3/2.

Bakulya Mihály

Sándor Jani 2 gólt lőtt a doboziaknak.

Ez történt a megye kettő utolsó két fordulójában

A fotó a KESI Sólymok-Csabai Farkasok mérkőzésen készült.

Ismét magyar bajnoki döntőben játszottak a szarvasi jégkorongosok