in , ,

Újra a Balaton körül a Gallicoop UB Team

A Gallicoop UltraBalatonon indult futócsapata.
A Gallicoop UltraBalatonon indult futócsapata.

2023-ban 17. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő, egykörös verseny egyben Közép-Európa legnépszerűbb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva, vagy kerékpárral teljesíthetnek a résztvevők.

Az alapítók 2007-ben egy 200 kilométer feletti ultrafutó versenyt álmodtak meg. A résztvevők létszáma akkor összesen 200 fő volt. Ehhez a maroknyi csapathoz évről évre egyre többen csatlakoztak, így 2023-ra az indulók száma már meghaladta a 22 ezret.

A Gallicoop Zrt. munkatársaiból a részvétel apropóján összekovácsolódott futóközösség alakult. A különböző területek dolgozóiból és vezetőiből alakult csapat a cég támogatásával, harmadik alkalommal csatlakozott az eseményhez, 19 fővel. A vállalat nevét viselő szakasz váltópontján zenével, játékokkal népszerűsített Gallio termékcsalád nagy sikert aratott.

Az egészséges táplálkozás és életmód hirdetése a vállalat egyik célja, amelyet a munkatársak elhivatottsága is bizonyít.

A Gallicoop UB Team idén is sikeresen teljesítette a több mint 200 kilométeres távot.

Június 3-tól Munkácsy MOST kiállítás nyílik a Tessedik Sámuel Múzeumban

Ha nem is most, azonnal, de június 3-tól Munkácsy MOST

A féléves szakkör elvégzéséről oklevelet vehettek át a résztvevők.

Szakkörön sajátították el a gyertyakészítés fortélyait