Kedd:
Kellemes zellerkrémleves, házi sajtos krutonnal
A, Brassói aprópecsenye, pirított burgonyával és roppanós csemege uborkával
B, Szecsuáni csirke, illatos párolt jázmin rizzsel
Szerda:
Bakonyi betyárleves
A, Szezámmagos bundában ropogósra sült jércemell, párolt jázmin rizzsel
B, Ropogósra sütött pecsenye kacsacomb részek, házi burgonyahabbal, párolt lilakáposztával
Csütörtök:
Jérceraguleves
A, Sajttal töltött jércemell, kukoricás párolt jázminrizzsel
B, Holstein szelet Premier módra, hasábburgonyával
Péntek:
Frankfurti leves
A, Milánói sertésborda, bazsalikomos paradicsomos spagettivel, sok sok reszelt sajttal
B, Juhtúrós sztrapacska, a főszakács kedve szerint, mangalica szalonna pörccel, házi tejföllel