in ,

Nem túl izgalmas mérkőzésen hozta a kötelezőt a Szarvasi FC 1905

Nem túl magas szintű mérkőzésen védelmi kihagyásokból szerzett előnyt a labdát többet birtokló Szarvas. A hazai erőfeszítések a szünet előtt szépítést eredményeztek. A második félidőre a meleg is rányomta a bélyegét, helyzet elvétve adódott, a győzelmet büntetőből biztosították be a vendégek.

Jamina SE–Szarvasi FC 1–3 (1–2)

Vármegyei I. osztályú mérkőzés. Békéscsaba, 150 néző. Vezette: Baráth János.
Jamina: Démusz – Horváth M., Murvai, Géczi, Szaszák (Varga J.), Leszkó (Dankó), Kovács I. (Fülöp), Gál (Lipták-Pikó), Ökrös (Kardos), Bogár, Bencsik. Edző: Pozsár Gábor.

Szarvas: Köteles – Palik, Polonszki, Pilán M., Pilán R., Zima (Zahorán), Simon R. (Styecz B.), Czvalinga (Magyar), Furár (Deli), Barna (Máté), Bány. Edző: Sajben Gábor.

Gólszerző: Ökrös (38.), ill. Furár (26.), Palik (35.), Bány (70. – 11-esből). Jó: Gál, Bencsik, Bogár, Murvai, ill. Bány, Polonszki, Palik, Furár.

Pozsár Gábor: – Nem játszottunk jól, de a srácok mindent megtettek annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el. Egy rossz szavam sem lehet rájuk, szemben a játékvezetővel, aki viselkedésével tönkretette az egész mérkőzést. Ha ő elvárja tőlünk a tiszteletet, akkor ez viszont is igaz, nem a társait kellene kritizálnia a meccs előtt.

Sajben Gábor: – A délelőtthöz mérten gyengébb színvonalú mérkőzésen, megérdemelt győzelemmel kezdtük a bajnokságot. Büszke vagyok a srácokra, hogy végig fegyelmezettek és higgadtak maradtak. Úgy gondolom, hogy ez a Jamina még sok rivális dolgát megnehezítheti.

Rohony Gábor

Turay Ida Színház A vöröslámpás ház című zenés vígjátéka a Szarvasi Vízi Színházban 2023. augusztus 12-én.

Szarvason is égett a vörös lámpa

A 15. Vitaminnap megnyitója 2023. augusztus 12-én.

Vitaminnap tizenötödször, falunap tizenhetedszer