in ,

A hajrában tartotta otthon mindhárom pontot a Csabacsűd

Fotó: Somogyi Martin

A vármegyei labdarúgás második vonalának nyitányáról elnapolt mérkőzést pótoltak szombaton Csabacsűdön, amely a gyarmati együttes sportorvosi engedélyeinek hiányában maradt el az előző héten.

A hazaiak az első félidőben lezárhatták volna a mérkőzést, de csak négy kapufáig jutottak. Szünet után úgy tűnt, hogy a sok kimaradt lehetőség megbosszulhatja magát, hiszen a vendégek vezetésük birtokában meccslabdát rontottak, a Csabacsűd viszont az ellentámadásból gólt ért el, ami döntően befolyásolta a 90 perc kimenetelét.

Csabacsűdi GYLSE–Füzesgyarmati SK II 2–1 (0–0)

Vármegyei II./ osztályú mérkőzés. Csabacsűd, 100 néző. Vezette: Zahorán János.
Csabacsűd: Kugyela – Sovány, Gerhát, Tasi N. (Hajdú), Varga T., Pecnyik (Viszkok G.), Mochnács (Hraskó, Szín), Tari, Sándor, Mojzsis, Liska. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Füzesgyarmat II: Kovács I. – Béres (Dóczi), Juhász, Szőke, Zs. Nagy (Kovács M.), Kurucz, Kovács A. (Csóti), Vígh, Pálfi, Jámbor, Kiss B. Edző: Fábián Ottó Olivér.

Gólszerző: Szín (74.), Gerhát (86), ill. Pálfi (62.).

Boér Zsolt: – Nagyon fontos volt, hogy győzelemmel indítsuk a szezont, a bennmaradáshoz minden apró pontra szükségünk lesz. Ma átérezték a játékosaink a meccs fontosságát, gratulálok a csapatnak!

Fábián Ottó: – A rutin még mindig hiányzik a csapatól. A meccslabdánkból mi kaptunk gólt, ez döntött. Köszönet a hazaiaknak, hogy hozzájárultak az új időponthoz.

Bakulya Mihály

Fotó: Somogyi Martin

Dr. Lipcsei Imre részére a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta Novák Katalin köztársasági elnök.

Dr. Lipcsei Imre részére a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést adományozta Novák Katalin

Sinka Imre megszegte és körbekínálta a Szurovecz Vince plébános által az ünnepséget megelőző misén megáldott kenyeret.

1000 éven innen és túl