in ,

“…tablet minden kicsi kézbe…”

Gyakorló Digitális Suli 2.0 program keretében vehették kézbe az első osztályos gyakorlósok azokat a tanulást segítő digitális eszközöket, amelyek az önálló online tanulási terek kialakítását támogatják.

A 2015 óta futó intézményi innovációs program  keretében folyamatosan biztosítja az Egyetem Gyakorlóintézménye tanulóinak és pedagógusainak azokat az eszközöket, amelyek segítik az oktató munkát. A pedagógusképzés szakmai megújítását is segítő program az iskolai digitalizáció mellett támogatja az otthoni eszközelérést. 

Az intézmény az idei tanévben  megújult digitális eszközparkja, amely több, mint tizennégy darab új interaktív kijelzőt jelent, és mintegy száznyolcvan darab oktatási célú nagy kijelzős prémium tabletet, amelyeket helyben, tanítási órákon használnak a tanulók és egyetemi hallgatók, egészül ki azzal a több, mint kétszázhatvan tablettel, amelyet az intézmény tanulói magánhasználatba kapnak. Az egyetem és intézménye kiemelten fontosnak tartja a tanulás újra értelmezésének és újra definiálásának újszerű megközelítését és annak tudományos kutatását, amely a klasszikus “fogások” mellett a módszertani kultúra gazdagítását jelenti. A Gyakorlóintézmény az idei tanévben második, regionális digitális tantermét alakította ki a Vodafone Magyarország Alapítvánnyal együttműködésben, amely a térség pedagógusainak képzését, továbbképzését támogatja és a Gyakorlóiskolás gyermekek és érdeklődő egyetemi hallgatók informatikai, robotikai és programozásbeli tudását növeli.

Sz.Zs.

Baráth Barnát (fehérben) a katalán csapat legjobbja kíséri.

Az FC Barcelona U16-os válogatottja ellen játszott a szarvasi kosaras

Babolek Zoltán 72. percben szerzett góljával beállította a végeredményt.

Kicsit ellépett a két listavezető