in ,

Hozta a papírformát a Szarvasi NKK

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A képen Hajdu Andrea szoros emberfogásban.
Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A képen Hajdu Andrea szoros emberfogásban. (Fotó: Babák Zoltán)

Nem hibáztak a Békés vármegyei csapatok a női NB II.-es kézilabda-bajnokság 5. fordulójában. A békéscsabai fiatalok kitűnő játékkal verték meg az erős Algyő együttesét, a Szarvasi NKK és a Gyula hozta a papírformát.

Az első félidő alacsony színvonalú játékot hozott, ekkor még a vendégek partiban voltak a Szarvasi NKK–Tisza Volán SC mérkőzésen. Szünet után egyre inkább kijött a házgazdák nagyobb tudása, igazán jelentősre a meccs finisében duzzadt az előnyük.

Szarvasi NKK–Tisza Volán SC 36–21 (14–10)

NB II.-es női mérkőzés. Szarvas, 110 néző. Vezette: Móczár, Parádi.

Szarvas: Antal – Biró P. 3, Závoda 1, Papp Zs. 1, HAJDU 8, Majoros 6 (2), MOHAROS 7. Csere: SKORKA (kapus), Fodor, Milyó 3, Pusztai, Száva, Tasgyik 1, Trnyik 1, SZÖLLŐSI P. 2, Szöllősi D. 3. Edző: Száva Flórián. A Tisza Volán legjobb góldobói: Papp K. 7 (2), Petróczki 3.

Kiállítások: 6, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 3/3.

Száva Flórián: – Magabiztos győzelmet arattunk a lelkesen küzdő szegedi fiatalok ellen. Az első félidőben látott bizonytalanságok után a második felvonásban több szép megoldást is láthatott csapatunktól a szép számban megjelent közönség. Örülök, hogy mindenkit pályára küldhettem.

Molnár Ábel útban az Etna egyik krátere felé.

Szorgalmi feladatként felsétált az Etnára

A Körösvölgyi Állatpark mosómedvéje végül legyőzte fenntartását és hallgatott a hasára.

Állatparki meglepetések az állatok világnapján