in ,

Óriási lelkesedéssel edzenek és versenyeznek

Szeptember végén került lebonyolításra a fiúknál az évenkénti csapat magyar bajnokság. A Demeter Lehel ASE mind a három megrendezett korosztályban tudott csapatot indítani, amit Magyarországon belül kevés egyesület mondhat el magáról.

Első napon rendezték az U19-es korosztályt, ahol Hortobágyi Bálint, Magyari Milán, Botos Marcell és Posgay Brúnó alkotta a csapatot. Pár egyéni meccset nyertek a fiúk, de összességében mind a három csoportmeccsüket elvesztették, így nem jutottak fel a főtáblára.

Másnap sokkal eredményesebb volt a fiatalok mérlege az U15-ös korosztályban. Ezúttal Magyari, Posgay és Botos állt asztalhoz. Három csoportmeccsük közül kettőt megtudtak nyerni, sajnos a bravúr nem sikerült a feljutásért zajló mérkőzésen alulmaradtak. Ezzel a győzelemmel lett volna lehetőségük az éremért játszani, ezért az edzők kimondottan büszkék erre a szereplésre.

Az U13-as korosztályban a tapasztalatszerzés játszotta a legnagyobb szerepet. Németh Endre kivételével Korbely Alexnak és Bakulya Tamásnak ez volt az első országos versenye. Egyéni meccset Németh és Bakulya is tudott nyerni, ami kiváló eredmény. A legfiatalabbak óriási lelkesedéssel értek haza az első komolyabb versenyükről.

A fiatalok továbbra is nagy örömmel és rengeteg motivációval járnak a versenyekre, amiben nagy segítséget nyújtanak a támogatók. A vezetőség és a gyerekek is hálásak, amiért megkönnyítik a szakmai munkát és lehetőséget biztosítanak a további versenyzésre. Az országos verseny után tovább folytatódik a nemzeti bajnokság a fiúk számára, ahol tovább fejlődhetnek és élvezhetik a versenyzés örömeit és kihívásait.

Gajdos Attila a Szarvasi Polgármesteri Hivatal épülete előtt tart sajtótájékoztatót 2023. október 26-án.

Nem közszereplő

Közmeghallgatást tart Csabacsűd Nagyközség Önkormányzata 2023. október 26-án.

Beszámoló az elvégzett munkákról és a tervekről – közmeghallgatás Csabacsűdön