in ,

Három szarvasi lány a korosztályos válogatottakban

Ardai Virág, Patay Sára és Patay Panna edzőjükkel Kohut Pállal.
Ardai Virág, Patay Sára és Patay Panna edzőjükkel Kohut Pállal (Fotó: Babák Zoltán)

A Szarvasi Jégkorong SE három játékosa is meghívót kapott a Magyar Jégkorong Válogatott korosztályos keretébe, Ardai Virág az U14-es, Patay Panna és Patay Sára U16-os csapatba.

Augusztusban felmérték a fizikai képességeiket, ami futásból és különböző erőnléti és ügyességi feladatokból állt. Ezekben mindhárman a mezőny első harmadában végeztek. Ennek köszönhetően a keretszűkítés után is számoltak velük a szövetségi edzők.

Ezt követően minden hónapban egynapos budapesti összetartásra kell utazniuk a Tüske Csarnokba, ahol két jeges és két szárazföldi edzésen vesznek majd részt. A fizikai felkészítés mellett még elméletben a taktikai feladatokkal, a tudatos táplálkozással és a relaxációval kell megismerkedniük.

Reméljük, hogy további szorgalmas munkával sikerül megőrizni helyüket a csapatokban, és tudják képviselni egyesületünket a nemzetközi színtéren is!

Kohut Pál edző

Boronyák Gergely és Timkó János, valamint Jónás Gabriella és Dósa Zsuzsa az Argentin tangóban.

A nyomozótiszt esete az oknyomozó újságíróval

Takács János (88) a Gólgyártókból vezeti a góllövőlistát. Ezúttal Valastyán Balázs meg tudta akadályozni, hogy tovább növelje pontjainak számát.

42 gól esett a harmadik játéknapon