in ,

Négy helyszínen folytatódott a bajnokság

Jégkorong U25 lányok: Álló sor Kohut Pál (b2), Patay Sára (b3), Ardai Virág (b4), Opavszky Lara (b5), Kohut Villő (b6), Budai Luca (b7), térdelő sorban Patay Panna (b2)
Jégkorong U25 lányok: Álló sor Kohut Pál (b2), Patay Sára (b3), Ardai Virág (b4), Opavszky Lara (b5), Kohut Villő (b6), Budai Luca (b7), térdelő sorban Patay Panna (b2)

Mátyásföldön, Makón, Kecskeméten és Érden léptek jégre a Szarvasi Jégkorong Egyesület sportolói.

U25 női: Közös csapatunk szombaton a Mátyásföldi Jégcsarnokban mutatkozott be nagypályán. Első mérkőzésünk a szigetszentmiklósi Jégoroszlánok ellen zajlott. Nagy küzdelemben sikerült legyőznünk az ellenfelünket és a lámpalázunkat a nagypálya miatt. 4:1 lett a vége. Másodjára a hazai Sportországi Cápák csapatával találkoztunk. Az ellenfelünk jól felkészült belőlünk az előző mérkőzést végig nézve és a sportszerűség határán keményen tördelték a játékunkat. Ennek és létszámfölényüknek köszönhetően nem tudtuk hozni az előző meccs színvonalát és vereséget szenvedtünk 7:1-re.

Szarvasiak névsora: Ardai Virág (1 gól), Budai Luca (1 gól), Kohut Villő, Patay Panna (2 gól), Patay Sára (1 gól), Opavszki Lara

U18 3×3: Makón vendégeskedtünk egy tartalékos csapattal, minimum létszámban. Először a hazai Marosi Pengék ellen próbáltuk felvenni a harcot, létszámban és fizikálisan jobb ellenfelünkkel, de csak az első harmadban sikerült, így 13:4-re kikaptunk. Másodjára a bajnoki címvédővel a kecskeméti KESI csapatával próbáltuk megküzdeni, sajnos nem sok sikerrel. Verességgel zártunk, 20:4-re kikaptunk, de már legalább tudtunk gólt lőni nekik.

Szarvasiak névsora: Bánfi Péter, Cziglédszky Barnabás (3 gól), Petrovics Soma

U14 3×3: Szombaton Kecskeméten volt az aktuális forduló. Sajnos az egy napon lévő mérkőzések miatt itt is a minimális létszámmal és egy kezdő kapussal álltunk ki. Ezen a napon a makói Marosi Pengékkel, a HC Kiskőrössel és a hódmezővásárhelyi Pörgős Pengékkel mérkőztünk meg. Az első meccset a Marosi Pengék ellen vívtuk. Nagy csatában vereséget szenvedtünk, a fordulatos találkozón ők bírták jobban, 17:14 lett a vége. Pihenő nélkül a HC Kiskőrös következett. A Keleti csoport legerősebbje ellen csak a becsületgólért küzdöttünk, ami legalább sikerült, 21:1-re kikaptunk. A napot a hódmezővásárhelyi Pörgős Pengékkel zártuk, ahol végre győztesen hagytuk el a pályát, 10:2 lett a végeredmény.

Szarvasiak névsora: Patay István (3 gól), Tóth Zalán (3 gól)

U12: Érden volt a nagypályás bajnokság folytatása. Első meccsünket a hazai Kárpáti Farkasok ellen kezdtük, meglepetésre mi játszottunk végig fölényben. Az eredményben is megmutatkozott, 11:2-re sikerült legyőzni ellenfelünket. Sajnos pihenő nélkül kezdtük a második mérkőzésünket a budapesti ESMTK csapata ellen. Az ellenfél próbálta ezt kihasználni, de csak a legvégén tudtak egy gólt ütni, így 6:5 lett.

Szarvasiak névsora: Kepenyes-Darida Alex, Kepenyes-Darida Zóra (1 gól), Papp Balázs

Kohut Pál edző, a Szarvasi Jégkorong Egyesület elnöke

Gyurcsik Andrea, 2023 Rózsa Borka-díjasa.

Az óvodapedagógia fedélzetén

Kitajka Béláné, Edit néni vehette át a Békésszentandrás Kiváló Pedagógusa Kitüntető Díjat.

Három év után ismét nyilvánosság előtt zajlott a Szent András-napi ünnepség díjátadója