in ,

Ardai Virág az U14-es szűk nemzeti keretben

A szűk U14-es nemzeti keret. Ardai Virág nemzeti színű mezben az álló sorban balról a 7.
A szűk U14-es nemzeti keret. Ardai Virág nemzeti színű mezben az álló sorban balról a 7.

Fizikai felméréssel kezdődött még augusztusban az a folyamat, aminek eredményeképp a szarvasi Ardai Virág januárban az U14-es szűk nemzeti keret tagjává vált.

A nyár vége óta minden hónapban volt száraz és jeges edzésük, valamint elméleti és sportpszichológiai képzésük. Ezek során a fizikai erőt, állóképességet, motorikus készségeket, valamint a korcsolyatudást, ütő- és korongkezelési technikát, koordinációs készségeket mérték fel. Elméleti a játékstratégiai, sportpszichológiai és alkalmazkodó készségeiket vizsgálták.

Virág egy, a MAC Budapest Jégkorong Akadémia U14-es fiúi elleni felkészülési mérkőzésen már jégre is lépett a válogatott színeiben; akkor a lányok győztek 4-2-re.

“Felfoghatatlanul örültem, amikor azt mondták, hogy bekerültem. Nagyon megtisztelő volt válogatott mezben a legjobbak között játszani. Brutálisan jó a csapatszellem, az összjáték, a hangulat”, árulta el Virág az eddigiekre visszatekintve. Nem felejtette el kifejezni háláját Kohut Pál edzőnek, illetve szüleinek, akik mindenben támogatták álma elérésében.

Ardai Virág nemzeti szerelésben.
Ardai Virág nemzeti szerelésben.

Virág a helyi egyesületen, a Szarvasi Jégkorong SE-n kívül a Csabai Farkasok színeiben is játszik az U25 bajnokságban. Jelenleg 1 ponttal ők vezetik a bajnokságot, ahol a szarvasi lány mindössze egyetlen ponttal van lemaradva a mezőny legeredményesebb játékosától.

“Továbbra is minden erőmmel és energiámmal azon fogok dolgozni, hogy elérjem jövőbeli céljaimat”, fogalmazott zárásul a Szarvasi Jégkorong SE jégkorongozója.

Mi meg reméljük, hogy rendszeresen hírt adhatunk céljainak kipipálásáról!

A település adózóinak köszönte meg adóforintjait Sinka Imre polgármester 2023. január 26-án.

Megköszönték a vállalkozóknak adóforintjaikat

Tanácskozik Békésszentandrás Nagyközség Önkormányzata képviselő-testülete 2024. január 29-én.

Nem áll rosszul Békésszentandrás