in ,

Elvárható győzelem született

Furár Róbert kétszer varázsolta a labdát a Jamina hálójába.
Furár Róbert kétszer varázsolta a labdát a Jamina hálójába. (Fotó: Babák Zoltán)

Nem született meglepetés a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati találkozóin, így az élen álló trió között érdemi változás sem történt. A Szarvasi FC 1905 14 ponttal áll a Gyulai Termál FC mögött – két ponttal megelőzve az OMTK ULE 1913 együttesét – a második helyen.

Elvárható hazai győzelem született a Szarvasi FC 1905 és Jamina SE sportszerű összecsapásán.

Szarvasi FC–Jamina SE 4–0 (2–0)

Szarvas, 200 néző. Vezette: Telek András.

Szarvas: Köteles – Endrefalvi (Truczka), Máté (Zahorán), Zima, Palik, Furár, Magyar (Csányi), Barna, Marik (Bány), Pilán M., Simon R. (Polonszki). Edző: Sajben Gábor.

Jamina: Démusz – Dankó, Leszkó, Kovács I., Lipták-Pikó, Osztódi (Erdélyi), Simon D. (Vig), Ökrös, Bogár, Bencsik, Szaszák (Fábián). Edző: Varga Péter.

Gólszerző: Endrefalvi (40.), Furár (44., 58.), Simon D. (48. – öngól).

Sajben Gábor: – Nehezen törtük fel az ellenfél védekezését, de időnként jó ritmusban játszva, megérdemelten nyertünk egy sportszerű jaminai csapat ellen.

Bencsik Csaba, a Jamina SE csapatkapitánya: – Gratulálunk a Szarvas győzelméhez! Tudtuk, hogy ez és a jövő heti meccs nehéz lesz. Lehet, hogy jövőre mi is szeretnénk kispályázni.

Rohony Gábor

Misur Zsuzsa, a Magyar Túlélők Szövetsége Bergen-Belsen csoportjának elnöke a 2019-es megemlékezésen a Bergen-Belsen emlékműnél.

Bergen-Belsen emlékezett

Szombaton született az állatpark legfiatalabb lakója, egy muflonbárány.

A látogatók előtt született meg az állatpark legfiatalabb muflonbáránya