in ,

Mienk a világ!

Iskolánkban hagyományainkhoz híven az idei tanévben is megrendezésre került a DÖK-nap. A rendezvény lebonyolítása ránk, nyolcadikosokra várt.

A nap előkészítése a diákigazgató és helyetteseinek megválasztásával indult, akik aztán a főszervezői lettek az eseményeknek. A szavazatok alapján Csatai Nóra Zita (8. a) lett az igazgató, helyettesei pedig Szili Maja Noémi (8. b) és Nádi Sándor (8. a) lettek.

Kétnapos programunk március 26-án délután a tanár-diák kosár- és futballmérkőzésekkel indult, melyhez a jó hangulatot „sportriporterünk”, Ardai Virág alapozta meg. Noha ebben a tanévben a győzelem a tanároknak kedvezett, a szurkolótábor kitartóan biztatott bennünket, végzősöket. A napot diszkóval zártuk, ahol tanáraink is velünk együtt táncoltak. A zenét DJ Izzy (Dernovics Izabella 8. a) szolgáltatta.

Másnap, március 27-én eljött a várva várt nap! Reggel igazgató néni (Wéberné Hanzó Teréz) átadta az iskola kulcsát a diákigazgatónak, aki aztán programot hirdetett.

Meghívott vendégünk, Rodrigo Parada egyenesen Dél-Amerikából érkezett, és egy pörgős latin zumbával nyitotta meg a nap programsorozatát. Utána a nyolcadikos diáktanárok mutathatták meg tehetségüket a tanításban. 11 órától pedig előbb az alsós évfolyamok, majd déltől a felsősök mérhették össze erejüket az ügyességi játékokban. Zárásként a diákosztályfőnökök és -csoportvezetők megebédeltették osztályaikat, azután pedig búcsút vettek tőlük.

És kezdetét vette a tavaszi szünet!

 -A 8. évfolyam „bloggerei”-

A visszatérő Viszkok Gábor gólöröme 2024. április 7-én, a Hunyadi elleni mérkőzésen szerzett gólját követően.

Kilenc perc alatt egyenlített, fordított, nyert Csabacsűd

Dankó Béla országgyűlési képviselő és Hodálik Pál, a 2024-es önkormányzati választások fideszes polgármesterjelöltje.

Bemutatkozott a Fidesz-KDNP szarvasi csapata