in ,

Haladó Kerékpárosbarát Munkahely – GALLICOOP a fenntartható jövőért

A szarvasi GALLICOOP Zrt. a 2023. évi Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázaton elnyerte a Haladó Kerékpárosbarát Munkahely 2023 fokozatot.

A közlekedésért felelős tárca 2006-ban indította útjára a Kerékpárosbarát Település és Kerékpárosbarát Munkahely pályázatát, amelyet 2023-ban 15. alkalommal hirdetett meg. A címmel az önkormányzatok, vállalatok és közintézmények környezetbarát közlekedést támogató, azon belül is a kerékpárral történő munkába járást elősegítő intézkedéseit ismeri el a közlekedésért felelős tárca.

A pályázat célja, hogy a szaktárca a 2023-ban alkalmazott pozitív kerékpárosbarát példákat, megoldásokat felkutassa, tapasztalataikat feldolgozza és mintaként átadja.

A GALLICOOP Zrt. missziója: Európa meghatározó, eredményesen gazdálkodó, pulyka nevelésével, feldolgozásával foglalkozó társaságává válni, amely munkatársai és a fenntarthatóság iránt elkötelezett, nemzetközileg is kiemelkedő minőségű, egészséges termékekkel látja el a fogyasztóit.

A pályázat díjazottjai olyan elkötelezett települések és munkahelyek, akik sokat tesznek azért, hogy környezetük biztonságosabbá és környezetbarátabbá váljon lakosaik és munkavállalóik számára, valamint pozitív példaként szolgálnak a megfelelő infrastruktúra kialakításával, belső kommunikációval és szemléletformálással egyaránt.

Gallicoop Zrt. – sajtó

A Versmaraton idei versfolyamának kezdetén a Városi Könyvtárban.

Versek a világűrbe vagy egy lakatlan szigetre

A Csabai Farkasok szarvasi játékosai, Kepenyes-Darida Zóra, Kohut Villő, Ardai Virág , Patay Panna, Patay Sára, Budai Luca és edzőjük, Kohut Pál.

A Női U25C bajnokság harmadik helyén végeztek lányaink