Connect with us

Kék hírek

3 nap alatt 4 körözött személyt fogott el a Szarvasi Rk.

2010. március 22-én rendőri igazoltatás során elfogásra került egy szarvasi férfi, aki ellen a Békés Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja elfogató parancsot adott ki, mivel nem kezdte meg a kiszabott büntetésének letöltését.

Még aznap szintén elfogásra került egy besenyőszögi férfi, akit a Szolnoki Városi Bíróság körözött lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

2010. március 23-án rendőri igazoltatás során elfogásra került egy szarvasi férfi, akit a Szarvasi Városi Bíróság körözött, mivel a többszöri idézés ellenére nem jelent meg a bírósági tárgyaláson.

2010. március 24-én a Gyomaendrődi Rendőrőrs körzeti megbízottja fogta el azt a gyomaendrődi férfit, aki ellen a Békés Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási Csoportja adott ki elfogató parancsot, mivel a kiszabott pénzbüntetés meg nem fizetése miatt átváltoztatott 120 nap fogházbüntetését nem kezdte meg. 

Mind a négy körözött férfi – rendőrségi őrizetbe vétel után – az illetékes hatóság (Bíróság, Büntetés Végrehatási Csoport) elé lett állítva.

Szarvas, 2010. március 25

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Police.hu Fotó: Police.hu

Baleset Békésszentandrás külterületén

Békésszentandrás

Könnyebb sérüléssel járó baleset a 44-esen

Hírek

Baleset Szarvas külterületén

Csabacsűd

Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5) Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5)

Négyoldalú együttműködési megállapodás a Gál Ferenc Főiskolával

Hírek

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect