in , ,

Szülők pedagógusnapi köszöntője

Székelyes tanárok köszöntése
Székelyes tanárok köszöntése

A szarvasi Székely Mihály Intézmény Szakképző Iskolájában a Szülői Szervezet hagyomány szerint ez évben is megrendezte a Pedagógusnapi ünnepséget.

Egy ilyen rendezvény lehetne akár gesztus értékű, de ebben az iskolában azonban jóval többről van szó. A Szülői Szervezet egész tanévben aktív támogatója az intézmény pedagógiai munkájának. Az együttműködés lehetővé teszi a folyamatos információcserét, a szülők segítségnyújtását a rendezvényeken, szakmai programokon, a vizsgák háttér-lebonyolításában.

A szülők Pedagógusnapi köszöntőjét a Szülői Szervezet titkára, Körösfalvi Lászlóné meghatottan tolmácsolta az iskola dolgozói felé. Kiemelte az együttműködésben annak a szülői támogató hozzáállásnak a szükségességét és jelentőségét, amellyel a fiatalok nevelését, oktatását, szakmaszerzését segítik elő. Annak pedig a szülők örülnek igazán, ha gyermekük eredményesen teljesít, jól veszi az akadályokat a felnőtté válás felé.

A 9. évfolyamos diákok verssel, énekkel köszöntötték tanáraikat és az iskola összes dolgozóját. Az ünnepség meglepetés műsora valóban pedagógiai siker: az elmúlt napokban a gyulai EDÜ-n kiválóan szereplő diákok, Rostás Pál 2/12.P és Kovács Zsuzsanna 1/13.E évfolyamos tanulók mutatták be a versenyszámaikat. A pedagógusok számára a legnagyobb elismerés a munkájuk gyümölcsét élvezni. Márpedig ebben a tanévben nagyon sok szép eredmény született, amelyek nemcsak a Pedagógusnapot tették örömtelivé.

Kohut Andrásné intézményvezető kiemelte az iskola nevelőtestületének tehetséggondozó munkáját, elismeréssel szólt a felkészítő munkáról, a szakmatanulás mellett a diákok művészeti és egyéb területen történő mentorállásáról.

A Pedagógusnapi ünnepség a szülők saját kezűleg készített ajándéka átadása után, szintén saját készítésű, finom sütemények elfogyasztása mellett jó hangulatú beszélgetéssel folytatódott.

Bakulya Anna gyak.okt. vez.

Vélemény, hozzászólás?

Bútorasztalosok vizsgája

Fellélegeztek a bútorasztalosok

Megváltás