Connect with us

Hírek

20 új kerékpárral várjuk a turistákat

20 új kerékpár érkezett
20 új kerékpár érkezett

Birdie után ma 20 kerékpár is érkezett Szarvasra. Ebből 10 az Arborétumban, 10 pedig a SZIE pedagógiai karának az udvarán egy-egy erre a célra kialakított kerékpártárolóban talált otthonra, így mindkét helyen 2 gyermek, 4 női és 4 férfi kerékpár várja a turistákat. A bringák, csakúgy, mint Birdie, a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület, a Szarvast és térségét egybefogó Körös-menti helyi TDM komplex pályázatának részeként érkeztek a városba.

A kerékpárok kölcsönözhetők. Az ezzel kapcsolatos feladatokat az Arborétum és a SZIE PK vállalta magára, ugyanis a pályázatban ez kitétel volt, hogy az átadóhelyeken segítséget kell biztosítani. A kölcsönzés személyi igazolvány és lakcímkártya, vagy kaució ellenében lesz lehetőség.

A kerékpárok a KRESZ szabályainak megfelelően teljesen fel vannak szerelve. A beszállító kiválasztásánál a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület helyi vállalkozót preferált, aki magyar kerékpárokat hozott.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Együtt többet lehet tenni, mint egyenként

Szarvas

A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán) A képen a harmadik helyért folyó mérkőzésen készültek (Fotó: Babák Zoltán)

A Deer Wood-osok nyerték az ünnepi strandröplabda vándorkupát

Sport

Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva) Klam Edit és lánya (Fotó: Hegedűs Éva)

Anya és lánya aratták le a babérokat a furugyi főzőversenyen

Békésszentandrás

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Beleznay Endre egyszemélyes színháza

Szarvas

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect