Connect with us

Hírek

Köztérmegújítási nívódíjra pályázik Szarvas

Szarvas, Fő tér

A szarvasi önkormányzat hamarosan pályázatot nyújt be a Magyar Urbanisztikai Társaság valamint a Műemlékek és Helyszínek Nemzetközi Bizottsága által meghirdetett „Köztérmegújítási Nívódíj 2014.” nevet viselő elismerésre.

A kiírás szerint a pályázóknak egy adott közterület megújításának folyamatát kell bemutatniuk fényképek segítségével, tablókon. A pályázat tehát szorosan kapcsolódik a városközpont rehabilitációját célzó beruházáshoz. Azt, hogy konkrétan melyik területtel (például a Kossuth-térrel vagy a Fő térrel) pályázik majd a város, még nem döntötték el. Ez valószínűleg attól is függ, hogy a február 24-i benyújtási határidőig hol tartanak majd a legelőrébb a felújítási munkák.

Szintén pályázni kíván a város a 2014. évi Hild János-díjra. Ez nem függ össze a városközpont rehabilitációjával, itt ugyanis a település fejlődésének elmúlt tíz évét kell bemutatni. A Hild János-díjat egyébként már 34. alkalommal ítélik majd oda az arra érdemeseknek. A kiíró a Magyar Urbanisztikai Társaság, a benyújtás határideje március 10.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Szarvasi bronz a KESI Kupán

Sport

Gyalogost ütöttek el a Jókai-Rákóczi kereszteződésben

Szarvas

Hirdetés

Archívum

2014. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

Kategóriák

Friss

Connect