Connect with us

Csabacsűd

Régi ígéretet törlesztenek a pedagógusok felé Csabacsűdön

Befejeződött a szennyvízcsatornamű beruházás Csabacsűdön, így eljött az ideje, hogy egy régi adósságot törlesszen az önkormányzat a pedagógusok, ill. a szülők felé azzal, hogy a Trefort Ágoston Általános Iskola előtt parkolóhelyeket alakít ki. Az iskola részéről már régebben megfogalmazódott az igény arról, hogy szeretnének kulturált megállási lehetőséget az autók számára a Petőfi utcában. Az önkormányzat részéről addig nem akartak hozzákezdeni, amíg a szennyvízberuházás nem készül el. Most, hogy ennek vége, készül a parkoló. Ennek építését megelőzte a nyílt csapadékvíz-elvezető árok zárttá tétele.

– Régóta ígéret tárgya volt, hogy az általános iskolánál a Petőfi utcában parkolót fogunk kialakítani. Most érkezett el az az idő, amikor rendelkezésre áll a összetörött kő, ill. kohósalakunk van, amivel meg tudjuk csinálni a parkolót, ahol a pedagógusok gépjárművei tudnak parkolni, ezáltal megszűnik az az áldatlan állapot, ami a korábbi időszakot jellemezte, hogy az út szélén, sárban álltak a gépjárművek, ezzel útszűkületet okoztak a Petőfi utcában – mondta Molnár József polgármester.

Első ottjártunkkor épp a tükröt szedték ki. Ezt kőtörmelékkel, zúzott betontörmelékkel és kohósalakkal töltötték fel, majd megkapta a végleges réteget. Ez még ülepszik, majd mikor annyira összetömörödött, ill. az önkormányzatnak lesz rá forrása az elkövetkezendő időszakban, egy aszfaltburkolatot kap, ígérte Csabacsűd polgármestere.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Ezerháromszázan vágtak neki az M44-esnek szombaton

Csabacsűd

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Megnyert mérkőzést engedtek el Csabacsűdön

Csabacsűd

Közel huszonnégy millió forintból újult meg a napközis konyha Csabacsűdön

Csabacsűd

A kert és muzsika fiatalon tartja a lelket

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2015. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect