Connect with us

Hírek

Elnézést, vajdás lányok!

Szeretnénk elnézést kérni azoktól a gimis lányoktól, akiknek a képe a Facebook rejtelmei miatt egy korábbi, a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium továbbtanulással kapcsolatos cikkéből egy rendőrségi hír elé is bekerült. A probléma korábbról sem volt ismeretlen számunkra, de úgy gondoltuk, hogy sikerült megfejtenünk, hogy az olyan híreket, amihez nincs kép, hogyan posztoljuk. Sajnos a gyakorlat cáfolta ezt.

Mentségünkre szóljon, hogy az ilyen bejegyzések a mi felületünkön az eredeti szándékunknak megfelelően, kép nélkül látszanak, így hirtelen nem is értettük, hogy miről van szó, amikor az FB olvasói jelezték felénk, hogy félreérthető a kép és a cikk viszonya. Nálunk ez úgy látszik, ahogy az a bevezetőképünkön is.

Köszönjük azoknak, akik jelezték a problémát, ugyanakkor kérjük, hogy ne Dernovics László önkormányzati képviselő lájkvadász gyakorlatát kövessék, hanem jelezzék felénk, hogy minél gyorsabban ki tudjuk javítani a hibát. Köszönjük.

Bocsi, vajdás lányok, hogy akartunkon és tudtunkon kívül kényelmetlen és cikis helyzetbe hoztunk benneteket!

Babák Zoltán

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Roma családi nap: Apró lépésekkel a szemléletváltás felé

Szarvas

Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán) Zima Dániel, háttérben Furár Róbert, valamint Böde Krisztián (zöldben) (Fotó: Babák Zoltán)

Megerősített gárdával léptek pályára futsalosaink

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Éppen megúsztuk klímalázadás nélkül a Mikulás látogatását

Szarvas

Tea time – Hálaadás Napja a Benkában

Oktatás

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect