in

Pontszerzés az utolsó pillanatban

A megye I-es bajnokság hétvégi fordulóján a Szarvas FC a szomszédokhoz, Csabacsüdre látogatott, ahhoz a csapathoz, amelyikkel soha senkinek nincs könnyű dolga. Nem voltak irigylésre méltó helyzetben a küzdő felek, mert a pálya kifejezetten rossz minőségű, sáros, felázott volt. Mindkét csapat nagy igyekezettel kezdett. Mi szokás szerint sok helyzetek alakítottunk ki, de a sikeres befejezés nem jött össze. A csabacsüdiek Gombár révén a 14. percben megszerezték a vezetést, 1-0. Sajnos Závoda a múlt héten elszenvedett sérülése miatt nem játszhatott, hiánya érezhető volt az egész mérkőzésen.

A 29. percben egy, a 16-oson belül történt szabálytalanság után a játékvezető 11-est ítélt, amit Somogyi be is varrt, 1-1. A második félidőben hamar jött a gól, az 51. percben Urbancsok volt eredményes, 2-1. Ezután is mindkét fél folyamatosan rohamozott, de nekünk valahogy nem akart összejönni. A 78. percben, ismét a Csabacsüd volt eredményes Gazsó 3-1-re módosította az eredményt. Lassan már minden veszni látszott, amikor a csere után beállt Kiszel egy szóló akció végén a 88. percben, majd egy hasonló szituáció után a 89. percben Klimaj is betalált, 3-3. Két perc alatt két gól, ez bármelyik világklasszis csapat részéről parádés teljesítmény lenne. Egyébként mozgalmas, sportszerű, küzdelmes játékot láthattunk minkét fél részéről.

Két fordulóval az őszi szezon vége előtt, a csapat továbbra is őrzi második helyét a tabellán. A végeredmény Csabacsüd – Szarvas FC 3-3 (1-1)

Rétes Pál: — Változatos mérkőzésen mindkét csapat gólra törően játszott. Sajnos egy megnyert találkozót hoztunk döntetlenre az utolsó percekben figyelmetlenségünk miatt. Somogyi János: — Sírból hoztuk vissza az egy pontot.

Vélemény, hozzászólás?

Baleset résztvevőjét keresi a Rendőrség

Bekanyarodás