in

Botrányos pontszerzés

Elmaradt bajnokit pótolt a Szarvasi FC vasárnap délután. Hétközben sikeresen szerepeltek a fiúk Körösladányban, így jó előjelekkel várták a Rákóczi Vasas elleni idegenbeli mérkőzést. Méltatlan körülmények között, buckás talajú pályán, rendkívül ellenséges légkörben a Kiri – Kugyela, Petykó, Pákozdi, Csellár – Csipai, Fekécs ,Závoda ,Nagy – Ifj. Somogyi, Klimaj összeállítású csapat futott ki a gyepre.

Vendéghelyzetekkel kezdődött a találkozó, de gólt a hazaiak értek el, amikor egy Kiriről kipattant labdát Baki vágott közelről a kapuba. Mire felocsúdtunk Baki ismét betalált, így jelentős hátrányba került együttesünk. Már ekkor feltűnt az indiszponált játékvezetői hármas teljesítménye, valamint a nézők viselkedése, akik csapatuk biztatása helyett, kizárólag az ellenfél mocskolásával törődtek. Szünet előtt Fekécsnek hátulról utána rúgtak, ám elmaradt a jogos piros lap. Sejthető volt, hogy forró hangulatú félidő vár ránk.

Somogyi edző Kiszelt Ráczot és Stanleyt is pályára küldte, a fiúk pedig hajtottak derekasan. Ám gólt csak büntetőből sikerült elérni. Ifj. Somogyi lőtt a bal sarokba. A Szarvas mindent egy lapra feltéve kitámadott, a Rákóczi kontrái életveszélyesek voltak, de kapusunk eszén nem tudtak túljárni. Amikor Kugyela Balázst kiállították reménytelennek tűnt a helyzet, de az utolsó utáni percben egy előreívelt labdát Závoda Gabi szenzációsan fejelt a bal felső sarokba 2-2!

A mérkőzés botrányosan fejeződött be, a két gólt szerző Bakit a játékvezető kiállította, egy hazai játékos pedig palackot dobott egy szarvasi szurkoló felé. Néhány higgadt sportember megakadályozta a nagyobb rendbontást. Szomorú volt látni ezeket a jeleneteket, és reméljük, a Szarvasnak nem kell többet szerepelnie ezen a pályán.

Ha azt vesszük, hogy tíz emberrel 0-2-ről szereztünk egy pontot akkor mindenképpen dicséret illeti a gárdát különösen Pákozdit, Csellárt és Petykót. Lehet, hogy nem mi vagyunk a legjobb csapat, de ezek a srácok tudnak küzdeni, és ezt nagyon jó látni.

Folytatás szombaton Szeghalmon, ahol békésebb mérkőzést és három pontot kívánunk a Szarvasi FC-nek.

Rákóczitelepről tudósított Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Anyák Napjai

Mi a teendő közlekedési baleset bekövetkezése esetén?