in

Gyerekbringát csórni nem cool

newjsag100819

newjsag100819Örömmel vesszük tudomásul, hogy a kerékpározás életforma lesz a városban is. Ehhez egyre alkalmasabb lesz a város is, újabb és újabb kerékpárutak épülnek. Van, aki úgy neveli a gyerekét, hogy már egészen kis korában bringára ülteti, vesz neki egyet. Van aki egyszerűen csak lop neki egyet. A következő kisfilm tegnap készült a Béke utca Vasút és Kossuth utcák közötti szakaszán. Tanulságos. A címe az lehetne, hogy hogyan ne vigyázzunk értékeinkre. Az édesapa mentségére szóljon, nem szarvasi, és idealista. Befűzzük az oktatófilmet, más is tanuljon az ő kárán, hogy ne hagyjunk kerékpárt az utcán, mert kereke kél.

Örömmel vesszük tudomásul, hogy a kerékpározás életforma lesz a városban is. Ehhez egyre alkalmasabb lesz a város is, újabb és újabb kerékpárutak épülnek. Van, aki úgy neveli a gyerekét, hogy már egészen kis korában bringára ülteti, vesz neki egyet. Van aki egyszerűen csak lop neki egyet. A következő kisfilm tegnap készült a Béke utca Vasút és Kossuth utcák közötti szakaszán. Tanulságos. A címe az lehetne, hogy hogyan ne vigyázzunk értékeinkre. Az édesapa mentségére szóljon, nem szarvasi, és idealista. Befűzzük az oktatófilmet, más is tanuljon az ő kárán, hogy ne hagyjunk kerékpárt az utcán, mert kereke kél. Az eset egyébként tegnap este fél hét körül történt.

Az alábbi esetekben tudunk elnézést kérni a hölgyektől:

Amennyiben feltűnt volna nekik, hogy a bringa gyári hibás, mert nincs rajta pedál, és holnap visszahoznák felpedálozva, akkor sűrű elnézések mellett fogjuk hirdetni, hogy ez a világok legjobbika. És bár a pártok begyújtották a kampányrakétákat, ez most itt nem a politikai hirdetés helye, hanem a felháborodásé.

Persze akkor is elnézést kérünk, ha a azt mondják, hogy csak a balesetveszélyt szerették volna elhárítani azzal, hogy az utca közepén heverő gazdátlan kerékpárt balesetmegelőzés jelleggel vitték el megőrzésre, nehogy valaki átessen rajta, és csontját törje. Ebben az esetben kijárunk nekik egy életmentő emlékérmet. Ha nem tudjuk kijárni, lopunk egyet. De érem lesz.

Akkor is, sűrű exkuzálások lesznek a newjság részéről, ha vagyonbiztonság vezérelte őket, hogy mások el ne lopják, és most nyomozzák, hogy kié a kis bringa.

Szeretnénk tisztázni a felvételen látható kutya szerepét is – véletlen, vagy tettestárs?

Abban az esetben viszont feljelentést teszünk, ha a babakocsira dobott kerékpától a kocsiban ülő gyerek feje megsérült, és a rokkantsága már megint azoknak fog a pénzébe kerülni, akik fizetnek adót, tébét, stb.

A newjság eddigi legnagyobb eredményének tudjuk be azt, mikor egy kisgyermek Szarvason elveszett kutyája két-három órán belül Szentandráson megkerült, mert aki megtalálta egyből a newjságot nézte meg, és ott szemezett vele a Benji-típusú kutya, akivel a hétvégén személyesen is találkoztam, és azóta is hűen szolgálja kis gazdáit.

Aki tud használható adatot szolgáltatni, kik a hölgyek, az legyen szíves, küldjön egy emailt a címünkre, hogy hátha vissza tudna kerülni ez is a kis tulajdonosához, mert a bringát még a családon belül is tudnák használni, ugyanis hamarosan megszületik a kerékpár jövendőbeli tulajdonosa is, a család harmadik gyermeke.

2010. aug. 19. 14:00 A kerékpár, egy newjságolvasónak hála, megkerült, és eredeti tulajdonosa birtokba is vette. Téma lezárva.

Arra a kérdésre, hogyMiért kellett levenni a videót, meg a hozzászólásokat?” a válasz az, hogy az ügy mindenki megelégedésére a kölcsönös tisztelet segítségével megoldódott. A célunkat elértük, és nem kívánunk a továbbiakban sem az élére állni semmilyen boszorkányüldözésnek. A megoldáshoz lényegesen kisebb köze volt a nyilvánosságnak, mint az egymás iránti tiszteletnek, ezért gondolom azt, hogy a nyilvános részt berekesztettnek tekintem. Babák Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

lmp100818

99 kopogtatócédula

dobrotka100819

Képeslapok történelme