Connect with us

Közérdekű hírek

Az eső sem ártott a civilek jókedvének a szarvasi Szilvanapon

kcfelogo

kcfelogoAz időjárás nem volt kegyes az idei Szilvanapokhoz, de a rendezvények sikerének ez sem ártott. A kisebb-nagyobb sátrak alatt senki nem ázott, és a borús időnek is megvolt a maga hangulata. A Körös-szögi Civil Fórum Egyesület rendezvényei – amelyek a Békés Megyei Önkormányzat támogatásával szerveződtek – sikeresen lezajlottak.

Helyszínük a Fő tér volt, ahol hatalmas bográcsban főtt a ragu mesterszakácsok és politikusok közreműködésével. Ez már önmagában is vonzotta a tömegeket.

A Békés Megyei Kézműves Szakiskola kézművesei már kora délelőtt elfoglalták a helyüket, amikor térzene hívta a látogatókat.

A Békés Megyei Levéltár Megyetörténeti Kiállításának megnyitóját Nagy Ildikónak, a Levéltár munkatársának értékes előadása követte a Fő téri Iskolában, amelyet a Civil Egyesület tagjai nagy elismeréssel fogadtak.

Délután a Békés Megyei Jókai Színház előadásán „teltház” volt a fesztiválsátorban. A Színház két művésze, Tege Antal és Csomós Lajos, a Színitanház végzett hallgatóival – Liszi Melinda, Nagy Róbert, Cseh Adrienn, Verha Ákos, Meleg Réka, Burony Árpád, Nagy Róbert – óriási sikert arattak.

A Körös-szögi Civil Fórum Egyesület rendezvénysorozata – a megyei intézmények részvételével – különleges színfoltja volt a XIII. Szarvasi Szilvanapoknak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

A rovatot támogatja:

Hirdetés

Archívum

2010. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Friss

Connect