in

Aranyos diákolimpia döntő

120509aerobic

120509aerobicÁprilis 28-án, szombaton került sor az Országos Diákolimpia Döntőjére, az aerobik sportágban, melyet a Pécsi Tudományegyetem tornatermében rendeztek meg. A délelőtt kezdődő versenyen először a „B” Kategória versenyzői mutatták be gyakorlataikat, majd délután 16 órától következett a versenyaerobikosok megmérettetése.

A SZARVASI RITMUS SPORTAEROBIC CLUB versenyzői mindannyian éremmel tértek haza a versenyről. Az UP3-as trió a Vajda Péter Intézményt képviselve DIÁKOLIMPIAI ARANYÉRMES lett. A trió tagjai voltak: JÓNÁS MÁRIÓ. KENDRA BETINA és SZOPKA VANESSA.

UP3-as csoport kategóriában a Szlovák Általános iskola tanulói MOGYORÓSI CINTIA, MOGYORÓSI DZSENIFER, CSERNUS SÁRA és KÖRÖSI LUCA szintén I. HELYEZÉST értek el.

A Csabacsűdi Trefort Ágoston Általános iskola párosa KASNYIK KINGA és KRÁLIK FANNI BRONZÉRMET nyertek.

A Vajda Péter Intézmény középiskolás diákjai UP1-es kategóriában DIÁKOLIMPIAI BAJNOKOK lettek. KERESZTURSZKY ZITA és GYEKICZKI ADÉL a pécsieket otthonukban legyőzve szerezte meg az aranyérmet. Így a RITMUS SPORTAEROBIC CLUB diákolimpiai mérlege ebben az évben: 3 arany és egy bronzérem.

S. ZS.

Vélemény, hozzászólás?

120509szie

Gyakorlósok futball sikere

120511gyozelem

67 év békében