in

Gyakorlósok futball sikere

120509szie

A múlt héten lezárultak az ősszel kezdődött labdarúgó diákolimpia városi selejtezői.  A városi selejtezőkben a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola, a VPI Fő Téri Általános Iskola, a Szlovák Általános Iskola és a békésszentandrási Hunyadi Általános Iskola és a Szent István Egyetem Gyakorló Általános Iskola diákjai vettek részt több korcsoportban. Az I. korcsoportban a Szent István Egyetem Gyakorló Általános Iskola, a II. korcsoportban a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola, a III. korcsoportban a VPI Fő Téri Általános Iskola lett a városi bajnok, így ők harcolták ki megyei elődöntőbe jutást.

120509szie

Április 25-én Szarvason került megrendezésre a megyei elődöntő. Sajnos a II. és III. korcsoportban a szarvasi csapatok „elvéreztek”, de az I. korcsoportban a SZIE Gyakorló kis futballistái az esélyesebb Békéscsabát és Szeghalmot megelőzve, óriási bravúrt elérve az első helyen végeztek és megyei döntőbe jutottak. Csupán egy lépés választotta el a csapatot a Diákolimpia Országos döntőjétől.

Az egy lépés… Május 2-án Szarvason került sor a Diákolimpia Megyei döntőjére, ahol Szarvast a SZIE Gyakorló Általános Iskolája képviselte. A remek futballmérkőzések összesítése a Gyakorló ezüstérmes szereplését hozta, amellyel méltán büszkélkedhetnek, mint a megye második legjobb I. korosztályos csapata. Az első helyezést a Békéscsaba csapata, míg a bronzérmet a Mezőhegyes csapata nyerte el.

120510szie

Dicséret illeti a csapat játékosait: Monostori Péter, Tóth Etele, Molnár Fábián, Kugyela Kristóf, Keller Gergely, Bakula Illés Boldizsár, Kovács Zsombor, Korbely Patrik.

Kiri Mihály edző

A Szent István Egyetem Gyakorlóóvoda és Gyakorló Általános Iskola gratulál a szép sporteredményhez és köszönetét fejezi ki Kiri Mihálynak edzői-felkészítő munkájáért. A gyakorlós csapatok edzőjeként,mentoraként további remek szereplést és sikereket kívánunk! Köszönetet mondunk továbbá a szülőknek, akik áldozatot vállalva segítik gyermekük tehetséggondozását, sportolói eredményességét!

Vélemény, hozzászólás?

120509kezi

A jobb védekezés döntött

120509aerobic

Aranyos diákolimpia döntő