in

Focitorna gyerekeknek Szentandráson

121017csokitorna

121017csokitornaŐszies időben 2012. október 14-én 9 órai kezdettel került megrendezére az OTP-MOL Bozsik program 2012-13 őszi második fordulója Békésszentandráson. A TAO pályázat adta lehetőséget kihasználva szép egyenszerelésben jelentek meg a csapatok. Megnyitó ünnepséget Paulik János Körzetvezető nyitotta meg. Jelen volt Belvon Attila a Bozsik program megyei szakmai igazgatója. Az OTP és MOL 1,4 milliárd forinttal támogatja a programot. Elvárásai vannak szakmai, szervezési és rendezési területeken. Szó volt a program névadójáról Bozsik Józsefről. Majd következtek a mérkőzések U7-9-11 korosztályokban.

A körzetben 5 csapat szerepel 3-3 korosztályban: Szarvas FC, Csabacsűd SE, Békésszentandrási HMSE, Gyoma FC, Gyomaendrődi GYLE

2-2 pályán folytak a mérkőzések. Jó iramú mérkőzéseket láthattunk, főként az U11-ben. Sok szép egyéni megoldást, cseleket, lövéseket, szereléseket láthattunk. A torna záró ünnepségén értékeltük a csapatok játékosait, kiemelkedő vagy eredményes játékért, szép cselekért, lövésekért, lelkes játékukért.

A három korosztály minden csapatából egy-egy játékos az előbb megnevezett produkciójáért oklevelet meg egy csokoládét kapott. Zárásként a tornán részt vevő játékosok csokoládét kaptak, a gyerekek közül többen csokitornának nevezik a programot.

Köszönet a szentandrási vezetőknek, szülőknek a rendezésért.

Oklevelet kaptak (U7, U9, U11):
Szarvas FC: Madács Ákos, Bakula Boldizsár, Brachna Balázs
Csabacsűd SE: Sovány Dorina, Kerekes Sándor, Kozsuch Mihály
Gyoma FC: Kovács Zsombor, Bakos Marcel, Pásztor Olivér
Békésszentandrás HMSE: Gugolya Norbert: Romhányi Dominik: Csípai Márk
Gyomaendrődi GYLE: Csikós Márkó, Tímár Olivér, Barna Viktor

Az őszi program utolsó fordulója 2012.10.29-én 10:00 órától Gyomaendrődön az endrődi pályán lesz megrendezve.

Vélemény, hozzászólás?

121017veto

A természetfotózás szerelmese

121017leonardo

Szarvason a Leonardo da Vinci is segíti a szakképzést