in

Nem voltak azonos súlycsoportban

121018kezi

121018keziA szarvasi női kézilabdázók kéthetes pihenő után, nagykülönbségű győzelemmel folytatták szereplésüket az NB II-es női bajnokságban.

Az őszi szezon első idegenbeli mérkőzésén a Túrkeve szerezte az első találatot, de mint utólag kiderült ekkor vezetett először és utoljára a hazai csapat. Zelei gyors válasza után fokozatosan elhúzott a Szarvas (19. p.: 4–11), és az ekkor megszerzett előnyt jó védekezéssel tartani is tudta a szünetig.

A második félidőt még magasabb sebességi fokozatba kapcsolva kezdték a szarvaisak. Szabó, Hajdu, Molnár és Zelei szórták a gólokat, Kasik kapushoz pedig „ragadt” a labda. A hazai csapat minden erejét mozgósítva mindössze 4! találatot jegyzett 30 perc alatt, amiben nagy szerepe volt a hajrában pályára lépő Juhos kapusnak is. A látottak alapján még a 22 gólos különbség sem túlzó, hiszen a vendégek igazi csapatként küzdve nyerték a meccset.  Ezzel a sikerrel a harmadik helyre kapaszkodtak fel a lányok.

Száva Flórián: – Határozott védekezésünk jó kapusteljesítményekkel párosult, így végig vezetve, magabiztos győzelmet arattunk.

Túrkevei VSE-Lechler–Szarvasi NKK 14–36 (10–17)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Túrkeve, 100 néző. V.: Juhász I., Szilágyi G. Szarvas: Kasik – Szuhaj 1, Molnár 6, Zelei 13, Hajdu 4, Szabó 10, Kovács F. 2. Csere: Juhos, Labát (kapusok), Fulajtár, Farkas, Janis, Kondacs, Ábrahám, Horváth, Bagi. Edző: Száva Flórián, Almási László. A Túrkeve legjobb góldobói: Kovács K. 4, Tímár 4.

Vélemény, hozzászólás?

121017leonardo

Szarvason a Leonardo da Vinci is segíti a szakképzést

121018prima

Szarvasi Prima-díjas