in , ,

Nyertek a Gallicoop kereskedői

Gallicoop teremfocikupa

Az elmúlt hétvégén zajlott a Gallicoop teremfocikupa 2013 az Alkotmány úti sportcsarnokban. Hét csapat nevezett. Közülük hatt az üzem hatt részlegéből, és egy a kereskedelmi osztályról.

A selejtezők után a kereskedelem és a vágó-daraboló üzem csapata jutott a fináléba. Az első harmadban talán inkább a Ráczok uralták a pályát. A Ráczok, mert volt olyan momentuma a mérkőzésnek, mikor szinte csak a Rácz-családból lettek volna a pályán, a mezük csak méretben, ill. a keresztnevük kezdőbetűjében tért el. A belkereseknek inkább a védekezésre kellett figyelniük. A támadásaikat többnyire a parkettába fojtották a feketemezesek, csak egyszer-egyszer jutottak el Fekete József kapujáig. Aztán úgy a 21. perc környékén találtak egy gólt. Ettől kezdve hermetikusan lezárták a kapujukat az ellenfél elől. A kérdés csak annyi volt, hogy sikerül-e a burkot tartani a mérkőzés végéig. Az egyre nagyobb lendülettel támadó Ráczok már-már vágtak és daraboltak volna, hogy eljussanak a kapuig. Erre az utolsó percben került sor, amikor lövésüket szépen hárította a belker kapusa, ám a labda vissza került a mezőnybe, talán Rácz J elé, aki hatalmas erővel lőtte azt kapura ismét, aminek a nyoma valószínűleg örök nyomot hagyott a kapufán, majd megszólalt a síp. A Gallicoop 2013-as teremfocikupáját a Belkereskedelmi osztály csapat nyerte 1:0-ra.

A kupára a hűtőraktár, a göngyölegraktár, a vágó-daraboló üzem, a továbbfeldolgozó üzem, a kereskedelmi osztály, a műszaki osztály és a takarmány keverő csapatai neveztek.

A döntőbe jutott két csapat összeállítása a következő volt:

Kereskedelem: Horváth József, Tábori Márton, Kriska Attila, Farkas Péter, Darida Roland, Juhász Nagy Tamás, Szigeti István, Fazekas Gábor, Kiss Szilárd, Berki Péter, Várhegyi László, Radics Zsolt

Vágó-daraboló üzem: Rácz Sándor, Molnár Mihály, Fekete József, Budai László, Rácz Attila, Rácz József, Rácz Renátó, Kovács Márton, Károly József, Kissgyurka Zoltán, Knapp Tamás, Plástyik János

Vélemény, hozzászólás?

Ballagások hétvégéje – elköszöntek a szentandrási iskolások

Kőműves diákok szintvizsgája