in , ,

Nyertek a Gallicoop kereskedői

Gallicoop teremfocikupa

Az elmúlt hétvégén zajlott a Gallicoop teremfocikupa 2013 az Alkotmány úti sportcsarnokban. Hét csapat nevezett. Közülük hatt az üzem hatt részlegéből, és egy a kereskedelmi osztályról.

A selejtezők után a kereskedelem és a vágó-daraboló üzem csapata jutott a fináléba. Az első harmadban talán inkább a Ráczok uralták a pályát. A Ráczok, mert volt olyan momentuma a mérkőzésnek, mikor szinte csak a Rácz-családból lettek volna a pályán, a mezük csak méretben, ill. a keresztnevük kezdőbetűjében tért el. A belkereseknek inkább a védekezésre kellett figyelniük. A támadásaikat többnyire a parkettába fojtották a feketemezesek, csak egyszer-egyszer jutottak el Fekete József kapujáig. Aztán úgy a 21. perc környékén találtak egy gólt. Ettől kezdve hermetikusan lezárták a kapujukat az ellenfél elől. A kérdés csak annyi volt, hogy sikerül-e a burkot tartani a mérkőzés végéig. Az egyre nagyobb lendülettel támadó Ráczok már-már vágtak és daraboltak volna, hogy eljussanak a kapuig. Erre az utolsó percben került sor, amikor lövésüket szépen hárította a belker kapusa, ám a labda vissza került a mezőnybe, talán Rácz J elé, aki hatalmas erővel lőtte azt kapura ismét, aminek a nyoma valószínűleg örök nyomot hagyott a kapufán, majd megszólalt a síp. A Gallicoop 2013-as teremfocikupáját a Belkereskedelmi osztály csapat nyerte 1:0-ra.

A kupára a hűtőraktár, a göngyölegraktár, a vágó-daraboló üzem, a továbbfeldolgozó üzem, a kereskedelmi osztály, a műszaki osztály és a takarmány keverő csapatai neveztek.

A döntőbe jutott két csapat összeállítása a következő volt:

Kereskedelem: Horváth József, Tábori Márton, Kriska Attila, Farkas Péter, Darida Roland, Juhász Nagy Tamás, Szigeti István, Fazekas Gábor, Kiss Szilárd, Berki Péter, Várhegyi László, Radics Zsolt

Vágó-daraboló üzem: Rácz Sándor, Molnár Mihály, Fekete József, Budai László, Rácz Attila, Rácz József, Rácz Renátó, Kovács Márton, Károly József, Kissgyurka Zoltán, Knapp Tamás, Plástyik János

What do you think?

Vélemény, hozzászólás?

Ballagások hétvégéje – elköszöntek a szentandrási iskolások

Kőműves diákok szintvizsgája