Connect with us

Szarvas

20 új kerékpárral várjuk a turistákat

20 új kerékpár érkezett
20 új kerékpár érkezett

Birdie után ma 20 kerékpár is érkezett Szarvasra. Ebből 10 az Arborétumban, 10 pedig a SZIE pedagógiai karának az udvarán egy-egy erre a célra kialakított kerékpártárolóban talált otthonra, így mindkét helyen 2 gyermek, 4 női és 4 férfi kerékpár várja a turistákat. A bringák, csakúgy, mint Birdie, a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület, a Szarvast és térségét egybefogó Körös-menti helyi TDM komplex pályázatának részeként érkeztek a városba.

A kerékpárok kölcsönözhetők. Az ezzel kapcsolatos feladatokat az Arborétum és a SZIE PK vállalta magára, ugyanis a pályázatban ez kitétel volt, hogy az átadóhelyeken segítséget kell biztosítani. A kölcsönzés személyi igazolvány és lakcímkártya, vagy kaució ellenében lesz lehetőség.

A kerékpárok a KRESZ szabályainak megfelelően teljesen fel vannak szerelve. A beszállító kiválasztásánál a Körös-menti Turisztikai és Kulturális Egyesület helyi vállalkozót preferált, aki magyar kerékpárokat hozott.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A Liget Wellness és Konferencia Hotel tegnap (Fotó: Babák Zoltán) A Liget Wellness és Konferencia Hotel tegnap (Fotó: Babák Zoltán)

Fellegek mennek?

Turizmus

Tóth Attila vendégháza mólóján (Fotó: Babák Zoltán) Tóth Attila vendégháza mólóján (Fotó: Babák Zoltán)

A kisebb szállásadók már újraindították a szezont

Turizmus

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect