in , ,

Klimaj-bombával maradt itthon 1 pont

A szombati napot nem a szarvasi labdarúgás legfényesebb napjai között fogják emlegetni. Az ifi 2:1-es vezetésről 2:5-ös első félidőt zárt, majd 3:9-cel fejezte be a 90 percet a Szeghalmi FC ellenében. A szemtanúk szerint minden kapunkra tartó lövés a hálónkban kötött ki.

A nagyok mérkőzése nem kezdődött reménytelenül. A 25. percben Kiri Mihály kiszedett egy jobb alsóra tartó labdát a sarokból. Négy percre rá pedig kiszedte a szeghalmi csatár alól a lábát. A szeghalmi Ladányi Attila hatalmas kötővel túljutott a védelmünk utolsó során és akadálytalanul törhetett kapura. A kapujából kifutó Kiri jól zárt a szöget, de Ladányi elhúzta előtte a labdát. Kiri meg az lábát. Hozzá kell tenni, hogy a vendégek csatárában is megvolt a szándék arra, hogy látványosat essen. Meg is tette, a bíró zsebéből előkerült a piros. 10-ből 9 fogorvos ugyanezt ajánlotta volna a helyében. Kiri levonult a pályáról. A helyére, pontosabban a Kiri kiállításának következményét elszenvedő Darida Norbert helyére Pajkó Péter érkezett a kapuba. Hidegen. Egy tizenegyes elé. Állítólag tizenegyest nem lehet jól védeni, csak rosszul rúgni. Ezt Prokics Dániel, a vendégek ítéletvégrehajtója jól rúgta. 0:1.

A 39. percben a vendégek csatára megint majdnem elugrott, de Kovács Sándor az utolsó pillanatban eltolta előle a labdát, Pajkó pedig nagyon önfeláldozóan jött a labdáért.

A 41. percben Furár Róbert lőtt kapásból egy szépet, sajnos mellé.

A második játékrész 5. percében Klimaj ment le majdnem az alapvonalig. Mindenki beadásra számított, ám ő ehelyett kapura emelte. Az alacsony súlypontú vendégkapusnak köze sem volt a labdához. Sajnos a felső kapufának igen, pedig az év gólja lehetett volna. Egy perc múlva megint Klimaj ugrott ki megint, de mértani pontossággal hasba találta a kifutó kapust. Pedig ezt tízből kilenc szurkoló berúgta volna. A lövésből viszont szöglet lett. Végre nem kis szöglettel kísérleteztek a mieink, hanem a labdát a kapu elé ívelték be, ahol Klimaj várt fehér góllövő cipőjében és kapásból hatalmas bombával egyenlített. 1:1.

Sajnos a végeredmény is ez maradt, de nézzük a jó oldalát, legalább egy pontot itthon tartottunk.

A második félidőben még egy említésre méltó esemény történt. Miután Moldván Krisztián sárgája után a vendégek ugyanolyan szabálytalansága után a bíró nem osztott lapot, még Rétes Hidegvérű Pál is elvesztette a hidegvérét. Példátlan módon elhagyta a számára kijelölt területet és rászólt a sporira, hogy fújjon már normálisan.

Kezdők: Kiri Mihály (29′ piros lap), Szappanos Kristóf, Filyó Tamás, Kovács Sándor, Klimaj Zoltán, Furár Róbert Tibor, Pákozdi Ferenc, László Viktor, Moldván Krisztián, Darida Norbert (29′ Pajkó Péter Attila), Benczúr Norbert

Nem kaptak játéklehetőséget: Herkó Ákos, Nyemcsok Mihály, Nagy Roland Márió, Bogdán Péter, Enabulele Stanley Esemunde

Kispad: Rétes Pál edző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró

Rétes Pál: — Beszélhetnék a véleményes kiállításról, de inkább a csapatomat dicsérem, amiért egyórás emberhátrányban is kapujához szorította az ellenfelet. Sajnos a számos kidolgozott lehetőségből csak egyet váltottunk gólra.

Vélemény, hozzászólás?

Tanszervásárlás: idén is az utolsó napokra hagyják a szülők

Új év, új név, de Gyakorló marad