in , ,

Összeomlottak a vendégek, erőre kaptak a csűdiek

Kasnyik Dávid gólja

A házigazdák szempontjából rosszul is kezdődhetett volna a Csabacsűd SE – Körösladányi MSK megyei I. osztályú labdarúgó mérkőzés vasárnap délután. Az 5. percben egy ladányi labda akadálytalanul keresztülszállt a házigazdák kapuja előtt. Szerencsére senki sem volt a közelben. Két percre rá a másik oldalon Virág Imre rúgta felé, majd a következő neki címzett labdát nem tudta rendesen levenni. A kihagyott helyzetek után Borgulya Tamás jobb szélről történő hatalmas bedobását követően az ötös túlsó sarkán álló Kasnyik Dávid felé szállt a labda, aki befejelte. 1-0.

A 16. percben Kasnyik Dávid lógott meg, beadta középre, ahol Szilágyi Balázs érkezett. 2–0. Tíz perc múlva egy ollózós technikával befejezett támadásból szépítettek a vendégek. Az első félidő 2–1-gyel zárult.

A második félidőben megroppant a vendégek védelme, amitől erőre kaptak a hazaiak, és Szilágyi Dániel és Sajben Gábor egy-egy, ill. Virág Imre két góljával beállították a 6–1-es végeredményt.

A Csabacsűd SE ezzel a győzelemmel a 6. helyen várja a 27. fordulót.

Csabacsűd SE – Körösladányi MSK 6–1 (2–1)

Csabacsűd SE: Nagy Zoltán, Sonkoly Lajos, Sovány Pál, Petykó Adrián, Bakró Géza (76′ Sajben Gábor), Varga Tamás (80′ András Attila), Szilágyi Dániel, Borgulya Tamás, Szilágyi Balázs (60′ Kis Mátyás), Kasnyik Dávid, Virág Imre

Kispad: Balázs István vezetőedző, Hajdu István gyúró

Góllövők: 10′ Kasnyik Dávid, 16′ Szilágyi Balázs, 58′ Szilágyi Dániel, 75′ Virág Imre, 86′ Sajben Gábor, 87′ Virág Imre

A Szarvasi FC Tótkomlóson 1–2-re Panyik Zoltán és Zima Dániel góljaival 1–2-re nyert és a 26. forduló után a 8. a tabellán.

Vélemény, hozzászólás?

De miért Karcsi bácsinak kell felszednie más szemetét?

Madarat fogtak a Nemzeti Parkban