Connect with us

Sport

Elszalasztott helyzetek, jó Kiri-mentések

Furár Róbert és Panyik Zoltán

Már a 10. percben megszerezhette volna a vezetést a Szarvasi FC a Füzesgyarmati SK ellen szombaton. A teljes védelmen túl volt már Furár Róbert és Panyik Zoltán, már csak a kapus volt hátra, de a labda kettejük közé szorult, valahogy egyiknek sem esett a lábára. Tít percre rá zavar támadt a vendégek védelmében, a labda Janurik Attila elé került, de mellé lőtte. Egy rövid szöglet után Moldván Krisztián adta be középre a labdát, ahol érkezett Sinka Attila, de mellé bólintott. Szóval voltak helyzeteink, de ha centikkel is, de mellé mentek a lövések.

Janurik KOTE elleni megilletődöttségének most nyoma sem volt. Folyamatosan szállította a labdákat a bal szélen, és adogatta be középre. Sajnos a szerencse nem állt mellénk góllövés terén.

Hozzá kell tenni, hogy a végeredmény Kiri Mihálynak köszönhető. Többször is jól jött ki a kapuból, és tisztázott a kaputól távol, a mezőnyben. Ami máskor leszakítja a játékostársakról a vizet, most nagyon kellett, hogy a kapott gólok száma nulla maradjon a végéig, mert a vendégek többször is sikeresen ugrasztották a csatáraikat.

A Szarvasi FC a tabella 8. helyén várja a következő fordulót.

Szarvasi FC – Füzesgyarmati SK 0–0

Kiri Mihály, Zima Dániel, Furár Róbert, Sinka Attila (75′ Szappanos Kristóf), Panyik Zoltán (72′ Cziglédszki Pál), Filyó Tamás, Kovács Sándor, László Viktor, Janurik Attila, Moldván Krisztián, Darida Norbert. Cserék: Valastyán Dániel, Enabulele Stanley

Kispad: Rétes Pál vezetőedző, Rohony Gábor technikai vezető, Pribelszki Pál gyúró, Klimaj Zoltán

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizenegy játékos… és egy kutya

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Nézők nélkül fejeződött be a teremfoci-bajnokság

Sport

Dernovics (Liverpool) és Gunda (Hooligans), háttal Wéber (Hooligans) (Fotó: Babák Zoltán) Dernovics (Liverpool) és Gunda (Hooligans), háttal Wéber (Hooligans) (Fotó: Babák Zoltán)

Bakos nélkül Liverpool-ezüst a felsőházban

Sport

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect